Ponudba izdelkov

Zaradi narave poslovanja prek spleta se ponudba bodyfit.si ažurira in spreminja pogosto in hitro.

Cena v spletni trgovini bodyfit.si je lahko prikazana kot “redna cena” ter “spletna cena” (cena s popustom). Spletna cena velja za izdelke v posebni ponudbi (akcija, razprodaja ipd) in je časovno omejena, kar je ob izdelku tudi navedeno.

Registrirani uporabniki bodyfit.si (to so uporabniki, ki so bodyfit.si zaupali svoje podatke) imajo lahko poleg spletne cene tudi druge ugodnosti o čemer so obveščeni preko e-pošte. Registriran uporabnik bodyfit.si postanete z registracijo v spletni trgovini.

Oznake artiklov

Izdelek z oznako “Vroča ponudba” je izdelek, ki je lahko izpostavljen kot novost, izbran zaradi svoje ugodne cene ali drugih lastnostni zaradi katerih se razlikuje od preostale ponudbe (akcija, razprodaja ipd.). S to oznako bo izpostavljen minimalno 7 dni in maksimalno 2 meseca.
Izdelek z oznako “Odprodaja” ali “Outlet” ima še dodatno znižano ceno glede na redno ali spletno ceno in velja do odprodaje zalog tega izdelka. Zaloge so omejene, odstotek znižanja je naveden ob izdelku.
Izdelek z oznako “Ni na zalogi” trenutno ni dobavljiv. To pomeni, da ni na zalogi niti v skladišču bodyfit.si niti pri dobavitelju.
Izdelek z oznako “Priporočamo” ima lastnosti ali/in odlično ceno, zato bodyfit.si priporoča nakup. Priporočilo, namenjeno širšemu krogu oseb, ne upošteva potreb in lastnosti posameznega kupca, zato mora nakupno odločitev zase sprejeti vsak kupec sam in bodyfit.si zanjo ne prevzema nobene odgovornosti.