All In 1 Creatine – 1500 g

All In 1 Creatine – 1500 g

29,75 

Prehransko dopolnilo All in 1 Creatine, s sladili, vsebuje kreatin v 6 različnih oblikah. Dodane so aminokisline BCAA in glutamin ter tavrin in Alfa lipoična kislina.

Počisti
Dodaj na Seznam želja
  • Opis
  • Hranilna vrednost
  • Mnenja (0)

Opis

  • tri vrste OH (ogljikovih hidratov),
  • šest različnih oblik kreatina za optimalno prehajanje preko celične membrane v mišice,
  • dodane ključne aminokisline BCAA in L-Glutamine,
  • dodani tavrin, R-ALA, krom pikolinat,
  • dodani vitamini in minerali.

All in 1 Creatine!

Formula All in 1 Creatine je kompleksna mešanica 4 potentnih matrik. Vsaka matrika ima svojo funkcijo, vendar pa je sinergija v delovanju vseh hkrati tisto, kar prinese zelo hiter porast v moči in povečanje mišične mase.

“Ultra-Enduro Matrix” je mešanica visoko, srednje in nizko molekularnih ogljikovih hidratov. Ta napredna matrika ogljikovih hidratov združuje v sebi kompleksne ogljikove hidrate z zmernejšim sproščanjem, kot tudi enostavne sladkorje za hiter dovod energije za enakomernejši dvig inzulina. Ne povzroča napihnjenosti. Waxy Maize vsebuje dolge, zelo razvejane verige. Kljub molekularni gostoti, se absorbira relativno hitro in je idealen za čas okrog treninga. V kombinaciji z maltodekstrinom in dekstrozo nastane mešanica, ki zagotavlja takojšnjo energijo, kot energijo za daljše obremenitve, hitro napolni zaloge glikogena.

“Pure Power Infusion Matrix“ je srce celotne formule. 6 različnih oblik Kreatina. Različne oblike z različnim prehajanjem v kri in naprej v mišice. Več kot 7 g na odmerek. Z dodanimi ključnimi minerali.

Pomembnost esencialnih aminokislin je že dolgo znana med športniki, ki jih uporabljajo predvsem v času napornih treningov in diet. Tukaj po pomembnosti kraljujejo BCAA, še posebej L-levcin, ki je v All in 1 Creatine dodan v razmerju 8:1:1. “Anabolic/Anti-catabolic Matrix“ vsebuje natančno izbrano količino BCAA, katerim je dodana še najbolj pogosta aminokislina v človeškem telesu: L-Glutamin.

“Hyper-Saturation Matrix“ – premišljeno sestavljena kombinacija snovi, z namenom omogočiti absorbiranje čim več nutrientov.

Poreklo: EU

HRANILNA VREDNOST 60 g (2 merici)
Energijska vrednost 210,4 kcal
Beljakovine 15,2 g
   – Aminokisline 15,2 g
Ogljikovi hidrati 37,4 g
   – od teh sladkorji 6,3 g
Maščobe 0 g
PURE POWER INFUSION Matrika 7200 mg
ULTRA – ENDURO Matrika 37400 mg
ANABOLIC / ANTICATABOLIC Matrika 12100 mg
HYPER SATURATION Matrika 3200 mg
Vitaminsko mineralna mešanica
Vitamin D3 0,23 mcg
Vitamin E 5,2 mg
Vitamin B1 0,51 mg
Vitamin B2 0,64 mg
Vitamin B6 0,64 mg
Vitamin B12 0,12 mcg
Folna kislina 0,09 mg
Pantotenska kislina 2,76 mg
Niacin 7,36 mg
Biotin 0,02 mg
Vitamin C 36,8 mg
Kalcij 120 mg
Baker 0,15 mg
Jod 0,05 mg
Železo 2,10 mg
Fosfor 9,38 mg
Cink 35 mg

SESTAVINE:
PURE POWER INFUSION Matrika: Kreatin monohidrat, kreatin fosfat, kreatin etil ester, kreatin glukonat, kreatin AKG, tri-kreatin malat, kalijev fosfat, magnezijev aspartat.
ULTRA – ENDURO Matrika*: Waxy maize, maltodekstrin, dekstroza.
ANABOLIC / ANTICATABOLIC Matrika: BCAA, l-levcin, l-glutamin.
HYPER SATURATION Matrika: Tavrin, R-ALA, krom pikolinat.

*Waxy maize, maltodekstrin, dekstroza, BCAA (l-levcin, L-izolevcin, L-valin), l-glutamin, kreatin AKG, kreatin monohidrat, kreatin etil ester, tri-kreatin malat, kreatin glukonat, kreatin fosfat, tavrin, okusi: aroma jabolko, umetno sladilo: acesulfam K, kalijev fosfat, magnezijev aspartat, R-alfa lipoična kislina, krom pikolinat, kalcij, vitamin C, fosfor, niacin, vitamin E, pantotenska kislina, železo, cink, vitamin B6, vitamin B2, vitamin B1, baker, folno kislino, jod, biotin, vitamin D3, vitamin B12

NAVODILO ZA UPORABO:
Vzemite 1 odmerek po treningu z 0,5l vode. Za optimalne rezultate zaužijte en odmerek po vadbi in 1 odmerek zjutraj na tešče. Za pravilno doziranje uporabite merico priloženo v izdelku.

OPOZORILO:
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Hraniti v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.