All in 1 Gainer – 2000 g

Izjemna cena

All in 1 Gainer – 2000 g

20,99  16,79 

IZJEMNA CENA, ODPRODAJA ZALOG, ROK UPORABE NAJMANJ DO KONCA JANUARJA 2020

All in 1 Gainer vsebuje kar 40% proteinov (60 gramov v enem odmerku). Tej odlični proteinski formuli so dodani še BCAA, glutamin, kreatin, arginin in beta alanin za najboljše rezultate pri pridobivanju mišične mase…

Kategorija: Oznaka:
Počisti
Dodaj na Seznam želja
  • Opis
  • Hranilna vrednost
  • Mnenja (0)

Opis

  • napredna formula namenjena za pospešeno pridobivanje mišične mase,
  • vsebuje kar 40% proteinov,
  • 60 g proteinov v enem odmerku (150 g),
  • pet izdelkov za rast mišic združenih v enem: BCAA, glutamin, kreatin, arginin, beta alanin,
  • slastni okusi.

Optimiziranje prehrane za mišično rast se je razvilo že v pravo znanost, saj si želimo za svoje delo in trud na treningih doseči kar najboljši učinek. Posledično se je na tržišču pojavilo veliko dodatkov, ki podpirajo mišično hipertrofijo (rast) in pospešujejo regeneracijo.

Danes je na voljo že zelo obsežna paleta dodatkov in zato se je posamezniku pogosto težje odločiti, katere bi izbral- poleg tega pa je tu pogosto tudi vprašanje denarja..

ALL IN 1 GAINER ponuja enostavno rešitev: VSE V ENEM!

Ni vam več potrebno kupovati ducat izdelkov za optimizacijo vašega truda na treningih- ALL IN 1 GAINER ponuja VSE sestavine, ki bodo vašim mišicam dale to, kar potrebujejo za rast.

All in 1 GAINER vsebuje kar 60 g beljakovin na odmerek (150 g)!

SIROTKA (whey) se je dokončno uveljavila kot najbolj optimalen vir beljakovin za izgradnjo čiste mišične mase. Ima izmerjeno najvišjo biološko vrednost (BV) vseh beljakovinskih virov na svetu. Poleg izrednih učinkov na sintezo beljakovin v telesu pa tudi dokazano pozitivno vpliva na imunski sistem, preprečevanje izgube kostne mase in deluje celo anti-karcinogeno. Vsebuje zelo malo maščob in ogljikovih hidratov in ne povzroča nabiranja maščobe.

Čeprav so te najpomembnejše aminokisline že izdatno prisotne v sirotki sami, pa je v izdelku ALL IN 1 GAINER dodana še dodatna količina BCAA in GLUTAMINA. BCAA predstavljajo tri najbolj anabolne aminokisline: levcin, izolevcin in valin in veljajo za ključne pri izgradnji čiste mišične mase. GLUTAMIN predstavlja več kot 50% vseh aminokislin v telesu, kar pomeni, da je potreba po njemu ogromna. Je najpomembnejša antikatabolična aminokislina (preprečuje razgradnjo mišičnega tkiva) in dokazano vpliva na večje izločanje telesu lastnega rastnega hormona.

KREATIN ETIL ESTER je nova oblika kreatina na tržišču, ki je po nekaterih študijah superiorna vsem ostalim. Kreatin je verjetno najbolj raziskan dodatek k prehrani in študije vedno znova potrjujejo njegovo učinkovitost in pozitivno delovanje na mišično moč in rast. V sinergiji z BETA-ALANINOM, ki dokazano zmanjšuje nastajanje vodikovih ionov (H+) in s tem ohranja pH v mišici, bo mišica sposobna opraviti več dela preden se utrudi: večji volumen dela = večja rast!

Vsi procesi v telesu so odvisni od zadostne količine mikronutrientov- če želimo mišicam zagotoviti optimalno okolje za rast je pravo razmerje VITAMINOV IN MINERALOV lahko ključno za uspeh.

Bistvenega pomena je seveda, da vsi ti stimulatorji mišične rasti pridejo čimprej do obremenjene mišice in ji omogočijo maksimalen performans, hitro regeneracijo in v končni fazi optimalno superkompenzacijo (mišično rast). To omogoča ARGININ! Ta aminokislina deluje na povečanje pretoka krvi v mišice- več krvi spravimo v mišice, boljši bo učinek na mišično rast.

ALL IN 1 GAINER je idealen izdelek za vsakogar, ki bi rad pridobival na čisti mišični masi, saj vsebuje kar 40% beljakovin- to je za »gainer« zelo veliko! Poleg tega pa je tudi zelo ekonomičen, saj vsebuje dejansko VSE ključne sestavine za hitre in vidne napredke v mišični masi.

Poreklo: EU

HRANILNA VREDNOST 150 g (5 meric)
Energijska vrednost 597,5 kcal
Beljakovine 60 g
Ogljikovi hidrati 85,1 g
Maščobe 1,9 g
Napredna matrika za pridobivanje mišične mase** 15 g
Vitaminsko mineralna mešanica
Vitamin C 30,67 mg
Vitamin D3 1,95 mcg
Vitamin E 4,61 mg
Biotin 20,56 mcg
Vitamin B1 0,42 mg
Vitamin B2 0,54 mg
Vitamin B3 5,92 mg
Vitamin B5 2,43 mg
Vitamin B6 0,54 mg
Folna kislina 78,56 mcg
Vitamin B12 0,82 mcg
Kalcij 100 mg
Magnezij 11,1 mg
Železo 2,15 mg
Cink 1,35 mg
Jod 43,75 mcg
Fosfor 35 mg
Baker 125 mcg

SESTAVINE:
Beljakovinska mešanica (sirotkin koncentrat, micelarni kazein), **napredna matrika za pridobivanje mišične mase (BCAA, l-glutamin, kreatin etil ester, arginin, beta-alanin), vitaminsko mineralna mešanica, maltodekstrin, dekstroza, kakav, čokoladna aroma, aroma piškotek, ksantan gumi, celuloza, umetna sladila: sukraloza, kalijev acesulfam.

NAVODILO ZA UPORABO:
Zmešajte 1 odmerek (5 meric) praška z vodo, mlekom ali sokom. Zaužijte po vadbi.
Za najboljše rezultate. Zmešajte 5 meric po vadbi. Na dan treninga zaužijte dodatne 3 merice zjutraj na tešče. Na dan brez treninga zaužijte 5 meric zjutraj na tešče.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.