All in 1 Protein – 3500 g

All in 1 Protein – 3500 g

37,99 

V All in 1 Protein je 10 različnih proteinov z različnimi hitrostmi sproščanja, zato lahko ta proteinski napitek uporabljate po treningu ali pa kot nadomestek obroka. 25 gramov izdelka vsebuje kar 19 gramov proteinov…

Počisti
Dodaj na Seznam želja
  • Opis
  • Hranilna vrednost
  • Mnenja (0)

Opis

  • odlična cena na gram beljakovin,
  • 10 različnih virov beljakovin, kar zagotavlja odlično aminokislinsko strukturo,
  • vsebuje hitre in počasne vire sproščanja beljakovin, zato je uporaben tako po treningu kot nadomestek obroka,
  • ne vsebuje soje.

V vsakem trenutku v človeškem telesu potekajo številni procesi: celice rastejo in se spreminjajo, encimske in biokemične reakcije, nastanek in rast kompleksnejših struktur.. in za vse to telo potrebuje 2 komponenti: energijo in pa OSNOVNE GRADNIKE- AMINOKISLINE!

Praktično vse strukture v telesu so v osnovi zgrajene iz aminokislin (AK) povezanih v kompleksnejše sklope. Mišično tkivo, notranji organi, lasje, možgani.. skupni imenovalec so aminokisline. Vsaka izmed njih igra pomembno vlogo v svoji strukturi, zato lahko pomanjkanje katerekoli privede do resnejših zdravstvenih problemov. Telo je sposobno tvoriti nekatere AK (neesencialne), vendar pa ne esencialnih- te je NUJNO potrebno vnesti s hrano.

Beljakovinski viri se prav po svoji AK strukturi zelo razlikujejo- vsak vir vsebuje določenih AK več in drugih manj, nekaterih pa sploh ne. To pomeni, da je treba za optimalno zdravje uživati VEČ RAZLIČNIH VIROV BELJAKOVIN! To še posebej velja za pridobivanje in rast mišičnega tkiva.

Iz tega razloga so se pri THE Nutrition odločili zapolniti to vrzel in trgu ponuditi točno to, kar manjka: “All in 1 PROTEIN!”

Ne bo vam več potrebno razmišljati, če imate dovolj raznoliko prehrano in če vnašate v vaš vsakdanjik dovolj raznovrstnih beljakovinskih virov za zagotavljanje optimalnega napredka pri vaših naporih.

All in 1 PROTEIN vsebuje kar 10 RAZLIČNIH BELJAKOVINSKIH VIROV! Optimalen vnos AK je ZAGOTOVLJEN!

Najpomemebnejša seveda ostaja sirotka, zato smo dodali vse 3 najboljše predelave (koncentrat, izolat in hidrolizat). Temu so dodane še 3 predelave kazeina, ki v nasprotju s sirotko zagotavljajo počasnejše sproščanje AK v kri. Seveda ne manjkajo niti jajčne beljakovine, ki so vrsto let veljale za najboljši vir beljakovin. Dodani so seveda tudi rastlinski viri, katerih pozitivni učinki so v zadnjih letih čedalje pogosteje predmet zanimivih raziskav- grahove in riževe beljakovine.

Namenoma so se izognili uporabi soje, ki je v modernem svetu pogosto vzrok alergij, poleg tega pa ima tudi negativen vpliv na endokrini sistem: fitoestrogeni naj bi celo negativno vplivali na izločanje testosterona pri moških in s tem tudi na libido.

Pri “All in 1 PROTEIN” že ime samo odkrije vse: ponuja vam VSE V ENEM! Dodatno obogaten z BCAA in L- Glutaminom, najpomembnejšimi anabolnimi in antikatabolnimi aminokislinami, ne vsebuje trans-maščob in ne vsebuje soje.

Uporaben je tako kot napitek po vadbi, kot nadomestek obroka za vsakogar, ki želi svojemu telesu omogočiti vse beljakovine za optimalno rast in razvoj.

Poreklo: EU

HRANILNA VREDNOST 25 g (1 merica)
Energijska vrednost 92,8 kcal
Beljakovine 19 g
Ogljikovi hidrati 2,2 g
Maščobe 0,9 g
Napredna matrika za pridobivanje mišične mase** 15 g
Aminokislinski profil na 100 g
L-levcin 8200 mg
L-valin 5250 mg
L-izolevcin 4850 mg
L-lizin 5800 mg
L-fenilalanin 4200 mg
L-treonin 4100 mg
L-metionin 1200 mg
L-triptofan 1100 mg
L-glutamin 19800 mg
L-asparagin 10700 mg
L-arginin 7500 mg
L-prolin 4900 mg
L-serin 4900 mg
L-alanin 4200 mg
L-glicin 1900 mg
L-tirozin 4200 mg
L-histidin 2500 mg
L-cistein 1700 mg

SESTAVINE:
Beljakovinska mešanica TM (Mikrofiltriran sirotkin koncentrat, sirotkin izolat, sirotkin hidrolizat, hidrolizirani kazein, micelarni kazein, izolat mlečnih beljakovin, jajčne beljakovine, hidrolizirane beljakovine (HCP), izolat grahovih beljakovin, izolat riževih beljakovin), maltodekstrin, kakav, čokoladna aroma, gostilo: ksantan gumi,umetno sladilo: sukraloza, kalijev acesulfam.

NAVODILO ZA UPORABO:
Zmešajte 1-3 merice izdelka z vodo, mlekom ali jogurtom. Konkretne priporočene količine so odvisne od posameznika in njegovih ciljev. Zaužijte neposredno po vadbi ali kot napitek med obrokoma, za zapolnitev dnevnih potreb po beljakovinah. Za dodatne beljakovine mešajte s posnetim mlekom.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.