All in 1 Whey – 2200 g

Izjemna cena

All in 1 Whey – 2200 g

29,99  23,99 

IZJEMNA CENA, ODPRODAJA ZALOG, ROK UPORABE NAJMANJ DO KONCA MAJA 2020

All in 1 WHEY, s sladilom, vsebuje kombinacijo najboljših virov sirotkinih (whey) beljakovin. Vsebuje sirotkin koncentrat, sirotkin izolat in sirotkin hydrolizat.

Počisti

Opis

– vsebuje 3 najboljše vire sirotkinih beljakovin: hydrolizat, izolat, koncentrat
– ima visok delež BCAA aminokislin
– nizka vsebnost ogljikovih hidratov in maščob
– primeren za vse, ki želite pridobiti mišično maso, shujšati ali pospešiti regeneracijo

All in 1 WHEY vsebuje kombinacijo najboljših virov sirotkinih (whey) beljakovin. Vsebuje sirotkin koncentrat, sirotkin izolat in sirotkin hydrolizat. Kombinacija vseh treh virov sirotkinih beljakovin zagotavlja izdelku odličen aminokislinski profil.

Zakaj se splača uporabljati All in 1 WHEY?

Poleg odličnega aminokislinskega profila in zaradi 3 različnih vrst sirotkinih (whey) beljakovin je tudi čas sproščanja različen. Najhitrejši prehod v kri ima siroktin hydrolizat, nato izolat in sirotkin koncentrat. All in 1 WHEY se lahko prav tako pohvali z visokim deležem aminokislin BCAA in glutamina. Visoka biološka vrednost pa zagotavlja najvišjo stopnjo absorpcije. Z All in 1 WHEY boste preprečili katabolizem (razgradnjo mišične mase) in nemudoma telesu zagotovili regeneracijo, ki jo potrebuje.

Za koga je All in 1 WHEY primeren?

All in 1 WHEY lahko uporabljajo vsi tisti, ki si želijo hitrejšo regeneracijo po treningu, pridobiti mišično maso ali shujšati. Takšen beljakovinski pripravek je najbolj optimalno zaužiti po telesni aktivnosti. Primeren pa je tudi kot nadomestek obroka tekom dneva.

Če vam je cilj pridobivanje mišične mase ali pa ste vzdržljivostni športnik, ki potrebuje hitro regeneracijo, je smiselno All in 1 WHEY kombinirati z izdelkom All in 1 CARBS. Kombinacija kvalitetnih sirotkinih beljakovin in ogljikovih hidratov se je vedno znova izkazala kot zelo učinkovita.

Poreklo: EU

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.