BCAA Perform – 255 g

Izjemna cena

BCAA Perform – 255 g

23,90  19,12 

IZJEMNA CENA, ODPRODAJA ZALOG, ROK UPORABE NAJMANJ DO KONCA DECEMBRA 2020

Prehransko dopolnilo BCAA Perform, s sladili, vsebuje mešanico aminokislin BCAA, L-glutamina in L-arginina v prahu, z dodanimi vitamini B6, B9 in B12.

Počisti
Dodaj na Seznam želja
  • Opis
  • Hranilna vrednost
  • Mnenja (0)

Opis

  • Izdelek vsebuje 6 g BCAA (3 g levcina, 1,5 g izolevcina in 1,5 g valina) v razmerju 2: 1: 1, z dodatnimi 5 g L-glutamina in 1,5 g L-arginina.
  • B-vitamini lahko prispevajo k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, zaradi česar je ta izdelek idealna pijača, ki jo lahko uživate pred, med ali po vadbi.

Prednosti izdelka BCAA Perform – 255 g

BCAA so tri esencialne aminokisline (levcin, izolevcin in valin), kar pomeni, da jih je potrebno zagotoviti s prehrano. BCAA so še posebej pomembne, saj aktivirajo (posebej levcin) proces sinteze mišičnih aminokislin in prispevajo k obnovi in rasti mišičnih struktur v času okrevanja po vadbi. Poleg tega se BCAA uporabljajo tudi kot vir energije med vzdržljivostnimi aktivnostmi, zlasti pri intervalnih vadbah z visoko intenzivnostjo ter nenazadnje pri dietah z nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov.

L-Glutamin je najbolj zastopana ne-esencialna aminokislina v mišičnem tkivu. V obdobju dolgih in intenzivnih treningov se zaloge glutamina v krvi in mišicah lahko drastično izčrpajo. Dodatek glutamina se zato priporoča uživati pred in po vadbi.

L-Arginin je ne-esencialna aminokislina, zaradi svojih lastnosti vse bolj cenjena predvsem pri športnikih, ki so podvrženi visoko intenzivnim vadbam.

BCAA Perform se testira v okviru programa Informed Sport. Ta pristop vključuje testiranje vsake posamezne serije končnega izdelka SIS. Certifikat INFORMED-SPORT je garancija, da izdelek NE vsebuje prepovedanih snovi (WADA) leta 2017. Prepovedane snovi, vključno s steroidi, se testirajo na ravni 10 nanogramov na gram in stimulansov do 100 nanogramov na gram. Izdelki (vzorčeni na začetku, med in na koncu vsake serije izdelkov) prejmejo priznani in spoštovani certifikat Informed Sport *, SIS pa na zahtevo zagotovi dokumentacijo športnikom.

HRANILNA VREDNOST na 15 g (1 odmerek) na 100 g
Energijska vrednost 62 Kcal 416 Kcal
Ogljikovi hidrati 1 g 6,9 g
     od teh sladkor 0 g 0 g
Beljakovine 12 g 83 g
L-levcin 3 g 20 g
L-izolevcin 1,5 g 10 g
L-valin 1,5 g 10 g
L-glutamin 5 g 33,3 g
L-arginin 1,5 g 10 g
Vitamin B6 0,5 mg (36% RDA) 3,3 mg
Vitamin B9 50 mcg (25% RDA) 333 mcg
Vitamin B12 0,25 mcg (10% RDA) 1,66 mcg

SESTAVINE: Razvejene verige aminokislin (BCAAs) (L-levcin, L-izolevcin, L-valin) (40%), L-glutamin (33%), L-arginin HCl (10%), naravna aroma, citronska kislina, emulgatorji (sojin lecitin, sončnični lecitin ), sladilo (sukraloza), naravno barvilo (beta karoten), mešanico vitamina B (piridoksin HCl, folna kislina, cianokobalamin).

NAVODILO ZA UPORABO: Zmešajte 15 g (3 merice) s 500 ml vode. Zaužijte pred, med ali po treningu.

OPOZORILO: Ne presezite navedenega priporočenega dnevnega odmerka. Izdelek se ne sme uporabljati kot nadomestilo za raznovrstno in pestro prehrano. Hraniti izven dosega majhnih otrok. Izdelek uporabljajte, kot del raznolike in uravnotežene prehrane, ter zdravega načina življenja. Hranite v suhem prostoru, daleč od vira toplote. Tesno zaprite embalažo po uporabi. Pri dolgotrajni uporabi se posvetujte z vašim zdravnikom. Izdelek ni namenjen nosečnicam in otrokom!

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.