Creatine – 400 g

Izjemna cena

Creatine – 400 g

15,90  7,95 

IZJEMNA CENA, ODPRODAJA ZALOG, ROK UPORABE NAJMANJ DO KONCA DECEMBRA 2019

Prehransko dopolnilo SiS Creatine, s sladili, vsebuje kreatin monohidrat v prahu za lažjo in okusnejšo pripravo napitka.

Počisti
Dodaj na Seznam želja
  • Opis
  • Hranilna vrednost
  • Mnenja (0)

Opis

  • idealen za športnike, katerih treningi in tekmovanja vključujejo zaporedne kratkotrajne intenzivne napore
  • visokokakovostna različica enega od najpogosteje uporabljenih športnih dodatkov
  • 5 g kreatin monohidrata na porcijo
  • SiS Kreatin je primeren za vsakogar, ki se ukvarja z vadbo, sestavljeno iz zaporednih intenzivnih kratkotrajnih intervalov in si prizadeva povečati telesno zmogljivost

O kreatin monohidratu

Izdelek vsebuje visoko kakovostni kreatin monohidrat, ki je bil v mnogih znanstvenih študijah prikazan kot dodatek za povečanje telesne zmogljivosti pri zaporednih intenzivnih kratkotrajnih obremenitvah.

Vsaka porcija vsebuje 5 g kreatin monohidrata.

Koristi kreatin monohidrata

Kreatin monohidrat je v telesu naravno prisotna ne-esencialna spojina, ki jo lahko pridobimo s hrano ali sintetiziramo v jetrih in ledvicah. Ko je sintetiziran, se kreatin pretežno hrani v mišicah, kjer obstaja tudi v fosforilirani obliki, imenovani kreatin-fosfat (PCr). Količine mišičnega kreatina in PCR zaloge se pri visoko intenzivni vadbi lahko izjemno hitro potrošijo, zato športniki pogosto zaloge dopolnjujejo z vnosom kreatin monohidrata.

Kreatin je eden najpogosteje uporabljenih športnih dodatkov. Dnevno jemanje 5 g kreatin monohidrata po fazi nalaganja je pokazalo, da povečuje fizično zmogljivost pri zaporednih kratkotrajnih visoko intenzivnih obremenitvah.

Primerno za: vegetarijance; brez glutena; brez pšenice; brez oreščkov, brez mleka, brez laktoze.

Kreatin monohidrat se testira v okviru programa Informed Sport. Ta pristop vključuje testiranje vsake posamezne serije končnega izdelka SIS. Certifikat INFORMED-SPORT je garancija, da izdelek NE vsebuje prepovedanih snovi (WADA) leta 2017. Prepovedane snovi, vključno s steroidi, se testirajo na ravni 10 nanogramov na gram in stimulansov do 100 nanogramov na gram. Izdelki (vzorčeni na začetku, med in na koncu vsake serije izdelkov) prejmejo priznani in spoštovani certifikat Informed Sport *, SIS pa na zahtevo zagotovi dokumentacijo športnikom.

HRANILNA VREDNOST: na 5,5 g (1 odmerek): na 100 g:
Energijska vrednost 2 Kcal 34 Kcal
Ogljikovi hidrati 0,35 g 6,4 g
Maščobe 0 g 0 g
Beljakovine 0 g 0 g
Kreatin monohidrat 5 g 90 g

SESTAVINE: Kreatin monohidrat (90%), naravna aroma, citronska kislina, naravno barvilo (beta karoten), sladilo (sukraloza).

NAVODILO ZA UPORABO:
5,5 g (1 merica) raztopimo v 200 ml vode in zaužijemo 1x dnevno, najbolje po vadbi.

OPOZORILO: Ne presezite navedenega priporočenega dnevnega odmerka. Izdelek se ne sme uporabljati kot nadomestilo za raznovrstno in pestro prehrano. Hraniti izven dosega majhnih otrok. Izdelek uporabljajte, kot del raznolike in uravnotežene prehrane, ter zdravega načina življenja. Hranite v suhem prostoru, daleč od vira toplote. Tesno zaprite embalažo po uporabi. Pri dolgotrajni uporabi se posvetujte z vašim zdravnikom. Izdelek ni namenjen nosečnicam in otrokom!

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.