GO Electrolyte – 40 g

Izjemna cena

GO Electrolyte – 40 g

1,80  1,26 

IZJEMNA CENA, ODPRODAJA ZALOG, ROK UPORABE NAJMANJ DO KONCA APRILA 2021

SiS GO Electrolyte, s sladili, vsebuje elektrolite in ogljikove hidrate…

Kategorija: Oznaka:
Počisti

Opis

Napitek GO Electrolyte z ogljikovimi hidrati in elektroliti je namenjen športnikom. Uporablja se za rehidracijo in za dodatno energijo med treningom ali tekmovanjem.

  • 36 gramov ogljikovih hidratov na 500 ml napitka,
  • osvežujoči okusi,
  • vrhunski napitek za najzahtevnejše.

O SiS GO Electrolite
Optimalen napitek je potrebno pripraviti v pravilni koncentraciji; 40 g izdelka, ki vsebuje 36 g OH raztopimo v 500 ml vode, pri čemer dobimo 6 % raztopino, natrij 20 mmol / l.

Zakaj uživati SiS GO Electrolite?
Dokazano je, da sta izčrpavanje glikogenskih rezerv ter dehidracija poglavitna vzroka utrujenosti pri vzdržljivostnih športih.

Vsi izdelki SiS so v fazi proizvodnje 3× testirani s strani akreditiranega laboratorija INFORMED-SPORT. Certifikat INFORMED-SPORT je garancija, da izdelek NE vsebuje prepovedanih snovi (WADA)! (za več informacij klik na logo)

HRANILNA VREDNOST 100 g 40 g (1 odmerek)
Energijska vrednost 364 kcal 146 kcal
Ogljikovi hidrati 91 g 36 g
   – od teh sladkorji 17 g 6,7 g
Vlaknine 0,1 g 0,1 g
Beljakovine 0 g 0 g
Maščobe 0 g 0 g
Koncentracija elektrolitov v pripravljenem napitku SiS GO Electrolyte
Natrij 20 mmol/l
Kalcij 1,1 mmol/l
Magnezij 0,4 mmol/l
Kalij 3,1 mEq/l

SESTAVINE:
Mešanica ogljikovi hidratiov 92% (maltodekstrin, proizveden z delno hidrolizo iz posebne vrste koruze, fruktoza), naravna aroma, citronska kislina, elektroliti 2% (natrijev klorid, kalcijev laktat, kalijev klorid, natrijev citrat, magnezijev laktat), sladilo (aspartam). Izdelek je primeren za: vegetarijance, vegane; pri celiakiji. Je brez laktoze, brez glutena, brez moke ali oreškov.

NAVODILO ZA UPORABO:
40 g GO Electrolyte dodajte v 500 ml vode. Med športno aktvnostjo je potrebno zaužiti od 500-1000 ml hidracijskega napitka SiS GO Electrolyte. V primeru, da zaradi razmer (npr. nižjih temperatur) ne uživate tolikšnih količin napitka, priporočamo dopolnjevanje glikogenskih zalog v kombinaciji z SiS GO Geli in GO Bari.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.