Organic Smooth Peanut Butter – 1000 g

-20%

Organic Smooth Peanut Butter – 1000 g

8,99  7,19 

IZJEMNA CENA, ODPRODAJA ZALOG, ROK UPORABE NAJMANJ DO KONCA JANUARJA 2020

– 100% organsko, brez glutena in laktoze
– brez dodanega sladkorja in soli, brez aditivov
– primerno za vegane in vegetarijance
– naraven vir biotina, niacina, bakra, fosforja in magnezija
– vsebuje skoraj 30g beljakovin in 8,5g vlaknin na 100g

Availability: 10 na zalogi Kategorija: Oznaka:
Dodaj na Seznam želja
  • Opis
  • Hranilna vrednost
  • Mnenja (0)

Opis

Arašidovo maslo je bilo še do pred kratkim, razen za ljudi na posebnih dietah, posladek, ki ga je bilo treba jesti v zmernih količinah.

Meridian Foods Organic Smooth 100% Peanut Butter pa je to postavil popolnoma na glavo!
Ustvaril je popolno formulo za zdravje in pridobivanje čiste mišične mase, ki je popolnoma naravna in ne vsebuje holesterola ali trans maščobnih kislin. Kar je še pomembneje, izdelek ne vsebuje nobenih dodanih sladkorjev, nobenih dodanih maščob in je popolnoma ORGANSKI. Ne vsebuje dodane soli in je brez glutena.
Arašidi so že dolgo prisotni v človeški prehrani in ljudje smo jih zaradi njihovega edinstvenega okusa uporabili na vrsto raznolikih načinov. Praženje in prekomerno soljenje, dodajanje raznih konzervansov in sladkorja imajo skrajno negativen vpliv na kvaliteto arašidov in jih iz zdravega prigrizka spremenijo v sredstvo za pridobivanje telesne maščobe. Prav zato, se moramo vedno najprej vprašati, kako so bili arašidi predelani.

Kako torej izgleda priprava Meridian Organic Smooth 100% Peanut Butter?
Organski arašidi, ki niso le izvrsten vir mono- in polinenasičenih maščobnih kislin, temveč vsebujejo tudi dobro mero vlaknin ter skoraj 30g beljakovin, se neoluščeni skupaj s svojimi naravnimi rjavimi lupinicami zmeljejo v gladko teksturo. Tukaj je potrebno izpostaviti, da celoten proces poteka popolnoma brez dodajanja kakršnihkoli aditivov. Tudi sladkor in sol, ki se podobnim maslom zelo pogosto dodajata, sta v Meridian Organic Peanut Butter prisotna le toliko, kolikor ju vsebujejo oreščki sami. Oreščki se zmeljejo do take mere, da so skoraj, vendar ne popolnoma, gladki.

GLAVNE LASTNOSTI:
– 100% Organsko
– Brez glutena in laktoze
– Brez dodanega sladkorja in soli
– Brez aditivov
– Primerno za vegane in vegetarijance
– Naraven vir Biotina, Niacina, Bakra, Fosforja in Magnezija
– Vsebuje skoraj 30g Beljakovin in 8,5g Vlaknin na 100g

Zmešajte Meridianovo organsko arašidovo maslo z vašim najljubšim napitkom, dodajte morda kakšen kos sadja ali zmrznjenega jagodičja in imeli boste izvrsten zdrav in nasiten obrok. Ko pa si želite malo privoščiti, ga namažite na palačinke namesto marmelade ali nutele. To je majhen trik s katerim boste precej izboljšali kvaliteto ‘pregrešnega’ obroka.

Dober tek!

mer smooth-crunchy peanut butter

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.