Overnight Protein – 1000 g

Izjemna cena

Overnight Protein – 1000 g

49,90  34,93 

IZJEMNA CENA, ODPRODAJA ZALOG, ROK UPORABE NAJMANJ DO KONCA JANUARJA 2021

Športna prehrana SiS Overnight Protein, s sladili, vsebuje mešanico počasi prebavljivih beljakovin za uporabo kot zadnji obrok pred spanjem…

Počisti

Opis

Visoka vsebnost beljakovin – nočna formula za pospešeno okrevanja med spanjem :

  • visoka vsebnost beljakovin, brez dodatnih nepotrebnih kalorij,
  • 26 gramov počasi prebavljivih kazeinskih beljakovin na obrok nahrani vaše mišice med spanjem,
  • beljakovine prispevajo pri ohranitvi in rasti mišične mase.

O SIS Overnight PROTEIN
SiS REGO night vsebuje mešanico počasi prebavljivih izolatov mlečnih beljakovin ter sirotkinih beljakovin. Inovativen izdelek zagotavlja pospešeno okrevanje preko noči. SiS Overnight PROTEIN vsebuje nizko vrednost ogljikovih hidratov in sladkorja ter malo maščob, zaradi česar predstavlja idealen obrok pred spanjem – brez dodajanja nepotrebnih kalorij .

Zakaj SiS Overnight PROTEIN?
Spanje je izjemno pomembna faza okrevanja, tega se športniki še kako zavedajo. V kolikor telesu med spanjem ne zagotovite dovolj gradnikov (beljakovin), okrevanje ne bo uspešno. SiS REGO Night vsebuje beljakovine s postopnim sproščanjem, ki telesu dovajajo pomembne aminokisline prekocele noči. S tem spodbudite sintezo beljakovin in pospešite okrevanje.

Vsi izdelki SiS so v fazi proizvodnje 3× testirani s strani akreditiranega laboratorija INFORMED-SPORT. Certifikat INFORMED-SPORT je garancija, da izdelek NE vsebuje prepovedanih snovi (WADA)! (za več informacij klik na logo)

HRANILNA VREDNOST 35 g (3,5 merice)
Energijska vrednost 130 kcal
Beljakovine 26 g
Ogljikovi hidrati 1,9 g
   – od teh sladkorji 0,7 g
Maščobe 2 g
   – od teh nasičene 1,2 g
Vlaknine 1,1 g
Sol 0,3 g

SESTAVINE:
Proteinska mešanica(89%) (izolat mlečnih beljakovin, koncentrat sirotke (mleko)), nemasten kakav v prahu, naravne arome, gostilo (ksantan gumi), emulgator (sojin lecitin), sladilo (sukraloza).

NAVODILO ZA UPORABO:
Zmešajte 3 merice in pol pripravka (35 g) z 250 ml vode ali mleka in spijte 45 do 60 minut pred spanjem. Hranite na suhem in hladnem izven dosega otrok.

OPOZORILO:
Ne presezite navedenega priporočenega dnevnega odmerka. Izdelek se ne sme uporabljati kot nadomestilo za raznovrstno in pestro prehrano. Hraniti izven dosega majhnih otrok. Izdelek uporabljajte kot del raznolike in uravnotežene prehrane ter zdravega načina življenja. Hranite v suhem prostoru, daleč od vira toplote. Tesno zaprite embalažo po uporabi. Opozorilo za alergike: vsebuje derivate mleka in soje.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.