Super BCAA 4:1:1 – 200 tablet

Super BCAA 4:1:1 – 200 tablet

17,99 

Prehransko dopolnilo za športnike Quamtrax Super BCAA z verižno razvejanimi aminokislinami BCAA v razmerju 4:1:1…

Kategoriji: , Oznaki: ,
Dodaj na Seznam želja
  • Opis
  • Hranilna vrednost
  • Mnenja (0)

Opis

Quamtrax Super BCAA Advanced je prehransko dopolnilo za športnike, saj vsebuje esencialne verižno razvejane aminokisline BCAA, in sicer L-Levcin, L-Izolevcin in L-Valin v razmerju 4:1:1. Poleg esencialnih BCAA aminokislin vsebuje še L-Glutamin, ki je najbolj prisotna aminokislina v mišičnem tkivu.

Zmes BCAA v Quamtrax Super BCAA Advanced je v razmerju 4:1:1 in je narejena z namenom povečanega vnosa L-Levcina, saj ravno tej aminokislini pripisujejo največ ugodnih lastnosti. Poleg naštetih aminokislin vsebuje to prehransko dopolnilo še vitamin B6, vitamin C in vitamin B1. Dodatek vitaminov med drugim pripomore k boljši presnovi blejakovin.

Kot vse ostale aminokisline se tudi BCAA absorbirajo zelo preprosto kot di- ali tripeptidi ali tudi kot posamezne aminokisline. Absorpcija aminokislin je enostavna in hitra in ne predstavlja nobene težave za prebavni trakt. BCAA (verižno razvejane aminokisline – kot so v Quamtrax Super BCAA Advanced) priporočamo za uporabo ob intenzivnem in rednem treningu, najboljše pred samo vadbo

Lastnosti prehranskega dopolnila Quamtrax Super BCAA advanced:

  • razmerje aminokislin 4:1:1,
  • 400 tablet na pakiranje,
  • dodatek vitamina B6, B1 in vitamina C.
HRANILNA VREDNOST  6 tablet  % PDV
Energijska vrednost 0 kcal
L-levcin 3,6g
L-isolevcin 0,9g
L-valin 0,9g
L-glutamin 0,5204g
Vitamin C 78mg 97,5
Riboflavin (vitamin B2) 0,21mg 15
Vitamin B6 0,21mg 15

SESTAVINE:
L-levcin, L-isolevcin, L-valin, L-glutamin, vitamin C (askorbinska kislina), vitamin B6 (piridoksinijev klorid), Riboflavin (vitamin B2), kalcijev fosfat, sredstvo za povečanje prostornine (maltodekstin), mikrokristalinična celuloza, sredstvo proti sprijemanju (magnezijev stearat, silicijev dioksid).

NAVODILO ZA UPORABO:
Zaužijte 6 tablet prehranskega dopolnila za športnike Quamtrax Super BCAA Advanced pred, med ali po treningu z zadostno količino vode.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA:
6 tablet. Ne preseči priporočenih dnevnih odmerkov.

POZOR:
Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. V primeru daljšega uživanja se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe z ledvičnimi ali jetrnimi obolenji, nosečnice in otroke mlajše od 14 let. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju bolezni. Shranjevati nedosegljivo mladim otrokom. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.