Super BCAA Blast 2:1:1 – 500 g

Super BCAA Blast 2:1:1 – 500 g

30,99 

Prehransko dopolnilo INN Supplements Super BCAA Blast 2:1:1 vsebuje aminokisline L-Levcin, L-Isolevcin in L-Valin.

Kategoriji: , Oznaki: ,

Opis

Prehransko dopolnilo za športnike INN Supplements Super BCAA Blast spada v linijo Essential. To pomeni, da gre za enega izmed pomembnejši izdelkov pri intenzivni vadbi vseh športnikov. BCAA aminokisline so esencialne verižno razvejane aminokisline in so pomemben gradnik mišičnih beljakovin. Te aminokisline so L-levcin, L-isolevcin in L-valin. Zanje je značilno, da igrajo pomembno vlogo pri intenzivnih in dolgotrajnih vadbah, zato jih tudi uporabljajo tako rekreativni kot profesionalni športniki. BCAA aminokisline se pogosto uporabljajo tudi na različnih dietah, predvsem ob znižanem vnosu dnevno zaužitih kalorij.

Super-BCAA-

INN Supplements Super BCAA Blast vsebuje L-levcin, L-isolevcin in L-valin v najpogostejšem razmerju 2:1:1, torej nekoliko večjo količino L-levcina, ki je najpomembnejši med verižno razvejanimi aminokislinami. Pomembno je poudariti, da so aminokisline v tem izdelku fino mlete, kar mogoča boljšo topnost v vodi in drugih napitkih.

Glavne lastnosti prehranskega dopolnila INN Supplements Super BCAA Blast:

  • razmerje 2:1:1 L-levcin, L-isolevcin, L-valin
  • mikronizirane za boljšo topnost
  • brez dodanih drugih sestavin
  • esencialne aminokisline
HRANILNA VREDNOST 5 g  100 g
Energijska vrednost 0 kcal 0 kcal
L-Levcin 2,5 g 50 g
L-isolevcin 1,25 g 25 g
L-valin 1,25 g 25 g

SESTAVINE:
L-levcin, L-isolevcin, L- valin.

NAVODILO ZA UPORABO:
Zaužijte eno čajno žličko (5 g) INN Supplements Super BCAA Blast pred, med ali po treningu z zadostno količino vode.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA:
5-10 g. Ne preseči priporočenega dnevnega odmerka.

OPOZORILO:
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju bolezni. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi. V primeru daljšega uživanja se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe z ledvičnimi ali jetrnimi obolenji, nosečnice in otroke mlajše od 14 let.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.