THE Amino Whey – 2300 g

Izjemna cena

THE Amino Whey – 2300 g

39,99  31,99 

IZJEMNA CENA, ODPRODAJA ZALOG, ROK UPORABE NAJMANJ DO KONCA JANUARJA 2020

Eden izmed najbolj priljubljenih visoko odstotnih proteinskih izdelkov – vsebuje kar 86% čistih beljakovin. Ima ekstra dodane aminokisline, manj kot 1g OH in maščob ter slastne okuse…

Počisti

Opis

  • slastni okusi,
  • visoko odstotni proteini – kar 86% čistih beljakovin,
  • whey proteini z ekstra dodanimi aminokislinami,
  • manj kot 1g OH in maščob,
  • odličen tako za pridobivanje mišic kot za dieto,
  • namenjen za po treningu in kot nadomestek obroka.

Kot mnogi športniki in fitnes navdušenci vedo, so kvalitetne beljakovine ključni gradniki številnih tkiv v telesu ter igrajo izredno vlogo pri ohranjanju zdravja, izgubi maščobe in izboljšanju telesne kompozicije. Aminokisline so osnovni gradniki, potrebni za povečanje mišične moči in mase. Primeren vnos kvalitetnih beljakovin je za atlete izredno pomemben, da lahko svoje telo razvijejo do polnega potenciala.

THE Nutrition je razvil izdelek, ki telesu omogoči optimalen razvoj, napredek in performans.

Različni viri beljakovin vsebujejo različne aminokislinske profile, ki se medsebojno nadgrajujejo ter nudijo optimalen aminokislinski profil. Ker se različno hitro vsrkajo, omogoča THE Amino Whey hkrati najhitrejše vsrkanje aminokislin v kri, kot tudi postopno in dolgotrajnejše anti-katabolno sproščanje aminokislin.

THE Amino Whey se od ostalih podobnih izdelkov razlikuje predvsem v tem, da poleg visoko kvalitetnega sirotkinega koncentrata, vsebuje sirotkin hidrolizat. Ta oblika sirotke je predelana na krajše peptide, ki se vsrkajo hitreje v mišice kot katerakoli druga oblika. Tako mišice v najkrajšem možnem času nahrani z anabolnimi in anti-katabolnimi aminokislinami, kar je odločilno za optimalno regeneracijo in mišično resintezo. Hidrolizati THE Amino Whey so predelani na različne načine, da telesu hkrati dovajajo di, tri in oligo peptide z različnim časom absorpcije, hkrati pa ohranjajo zdravju izredno pomembne sirotkine mikrofrakcije.

THE Amino Whey vsebuje več kot 85% beljakovin ter praktično nobenih odvečnih ogljikovih hidratov ali maščob. Z izpopolnjeno aminokislinsko sestavo telesu omogoča maksimalno povečanje sinteze beljakovin in anabolizma.

Poreklo: EU

HRANILNA VREDNOST 25 g (1 odmerek)
Energijska vrednost 98,9 kcal
Beljakovine 21,4 g
Ogljikovi hidrati 0,9 g
Maščobe 1,1 g
Aminokislinski profil na 100 g
L-alanin 5398 mg
L-arginin 3114 mg
L-asparaginska kislina 2946 mg
L-cistein 1762 mg
L-glutaminska kislina 16827 mg
L-glicin 1020 mg
L-histidin 1640 mg
L-izolevcin 5465 mg
L-levcin 9068 mg
L-lizin 8407 mg
L-metionin 1882 mg
L-fenilalanin 2861 mg
L-prolin 6952 mg
L-serin 4322 mg
L-treonin 5725 mg
L-triptofan 1122 mg
L-tirozin 2123 mg
L-valin 5184 mg
Hidroksilizin 199 mg
Hidroksiprolin 2387 mg

SESTAVINE:
Beljakovinska mešanicaTM (mikrofiltriran sirotkin koncentrat, sirotkin hidrolizat, hidroliziran kolagen), čokoladna aroma, kakav, umetno sladilo: sukraloza.

NAVODILO ZA UPORABO:
Zmešajte 1-3 merice izdelka z vodo, mlekom ali jogurtom. Konkretne priporočene količine so odvisne od posameznika in njegovih ciljev. Zaužijte neposredno po vadbi ali kot napitek med obrokoma, za zapolnitev dnevnih potreb po beljakovinah.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.