THE Arginine – 400 g (razprodaja)

-30%

THE Arginine – 400 g (razprodaja)

Razprodaja zalog zaradi krajšega roka uporabe. Uporabno najmanj do konca oktobra 2017.

L-Arginin izboljša intenzivnost treninga in sposobnost premagovati napore. Omogoča tudi občutek “pumpa”, mišične polnosti in poudarjeno izstopanje žil…

26,99  18,90 

Kategoriji: , Oznaki: ,

1 na zalogi

Dodaj na Seznam želja
  • Opis
  • Hranilna vrednost
  • Mnenja (0)

Opis

Razprodaja zalog zaradi krajšega roka uporabe. Uporabno najmanj do konca oktobra 2017.

  • izboljšana intenzivnost treninga in sposobnost premagovati napore,
  • povečan pretok krvi in s tem hranil in kisika v obremenjene mišice,
  • neverjeten občutek “pumpa” in mišične polnosti,
  • poudarjeno izstopanje žil in lepša vaskularnost.

L-arginin je postal zelo popularen predvsem zaradi vzdrževanja visokih nivojev dušika v krvi. Dušik je namreč ključen za sintezo beljakovin in posledično mišično rast. Medtem ko ga rastline lahko v dovolj velikih količinah proizvajajo same, ga sesalci le v manjšem obsegu. Arginin je najbolj prisoten v protaninih in histonih, beljakovinah, ki se nahajata predvsem v nukleinskih kislinah DNA in RNA. Poleg tega je arginin zelo pomemben pri odvajanju toksičnega stranskega produkta, ki nastaja pri razgradnji beljakovin – amoniaka – ter podpira funkcijo inzulina.

THE Arginin je hemodilator ter pospešuje nastanek dušikovega oksida, ki pozitivno vpliva na nastanek novega mišičnega tkiva, izboljša moč, vzdržljivost ter poveča telesne sposobnosti, pretok krvi in produkcijo lastnega rastnega hormona (hGH).

THE Arginin povečuje nivoje dušikovega oksida (NO) v skeletnem mišičju in ustvarja tako imenovani mišični pump; občutek, da bodo mišice eksplodirale od polnosti in volumna. Ker poveča pretok nutrientov po krvi, izredno pospeši tudi transport kreatina v mišične celice.

THE Arginine ima posebno lastnost, da je aminokislina arginin vezana na molekulo alfa-ketoglutarata. Ta kombinacija precej izboljša absorpcijo, ker alfa-ketoglutarat zelo uspešno prehaja skozi celično membrano in s seboj potegne tudi arginin. Na ta način se velika večina arginina vsrka neposredno v celice, ne da bi bila izpostavljena stiku z želodčno kislino, kar zagotavlja optimalne rezultate.

Poreklo: EU

HRANILNA VREDNOST 4 g (1 odmerek)
L-arginin 4 g

SESTAVINE:
100% čisti L-arginin.

NAVODILO ZA UPORABO:
Za večjo mišično rast zaužijte en odmerek 30 minut pred treningom. Za optimalno proizvajanje rastnega hormona zaužijte en odmerek pred spanjem na prazen želodec.

POZOR:
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju bolezni. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.