THE Muscle Gainer – 2500 g

Izjemna cena

THE Muscle Gainer – 2500 g

19,99  7,99 

IZJEMNA CENA, ODPRODAJA ZALOG, ROK UPORABE NAJMANJ DO 1. APRILA 2020

THE Muscle GAINER, s sladilom, je odličen beljakovinsko-hidratni napitek, ki zagotavlja mišično regeneracijo in hitro pridobivanje mišične mase.

Kategorija: Oznaka:
Počisti

Opis

– odlično razmerje med beljakovinami in ogljikovimi hidrati
– vsebuje kvalitetne sirotkine (whey) beljakovine
– idealno razmerje med enostavnimi in kompleksnimi ogljikovimi hidrati
– pripomore pri hitrejši regeneraciji
– omogoča hitro pridobivanje mišične mase
– ne vsebuje glutena

THE Muscle GAINER spada med tiste izdelke, ki ga bo vesela predvsem moška populacija, saj omogoča hitro in enostavno pridobivanje mišične mase. Predvsem tisti, ki težje pridobivajo telesno težo in mišično maso boste s tem izdelkom končno dosegli svoje cilje.

Ta vrhunski izdelek je sestavljen samo iz treh sestavin kot so sirotkini (whey) proteini, maltodekstrin in glukoza. Pri razvoju izdelka so upoštevali najnovejše raziskave na področju športne prehrane in te tri sestavine v pravilnem razmerju združili v izdelek THE Muscle Gainer.

Razlogi zakaj so izbrali te tri preverjene sestavine?

Sirotkini (whey) proteini

Najboljše beljakovine za športnike in aktivne. Sirotkine (whey) beljakovine odlikuje hitra absorpcija in odličen izkoristek. Prav tako vsebujejo visoko vsebnost BCAA aminokislin, ki stimulirajo sintezo beljakovin in pripomorejo k regeneraciji našega telesa.

Maltodekstrin

Kompleksni ogljikovi hidrati, ki zagotavljajo daljše sproščanje in polnjenje glikogenskih rezerv ter ugodno vplivajo na regeneracijo telesa po treningu.

Glukoza

Spada med tako imenovane enostavne ogljikove hidrate. Značilnost glukoze je, da povzroči hiter porast sladkorja v telesu. Prav zaradi hitrega porasta sladkorja v telesu se bo v našem telesu sprostil IGF-1 (Inzulinu podoben rastni faktor 1), ki je eden izmed najbolj anabolnih hromonov v našem telesu. Prav v času po treningu je potrebno poskrbeti za anabolno okolje za naše mišice. Zaradi tega je glukoza idealna izbira, saj bo povzročila izločanje IGF-1 in ustvarila anabolno okolje za naše mišice.

Čeprav THE Muscle GAINER vsebuje samo 3 sestavine, je sestavljen premišljeno in bo vašemu telesu zagotovil najboljše okolje za pridobivanje mišične mase.

Poreklo: EU

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.