THE Protein ICE Cream – 500 g

Izjemna cena

THE Protein ICE Cream – 500 g

19,95  9,98 

IZJEMNA CENA, ODPRODAJA ZALOG, ROK UPORABE NAJMANJ DO KONCA DECEMBRA 2020

THE Protein ICE Cream je odličen beljakovinski sladoled za vse sladokusce, ki želijo uživati v sladoledu na bolj zdrav način. Vsebuje kvalitetne beljakovine in NE vsebuje glutena in laktoze.

Počisti

Opis

– vsebuje kvalitetne sirotkine (whey) beljakovine
– 4-krat več beljakovin kot običajen sladoled
– ne vsebuje laktoze
– ne vsebuje glutena
– je odličen posladek v poletnih dneh
– primeren kot nadomestek obroka
– brez GSO
– enostavna priprava

Ali tudi vi spadate med tiste ljudi, ki pazijo na prehrano in se odrekajo sladoledu zaradi dejstva, ker gre za pregrešno sladico. Imamo dobro novico…
THE Nutrition je razvil beljakovinski sladoled THE Protein ICE Cream, ki je odličnega okusa in ga lahko uživate brez slabe vesti.
Vsebuje kar 4-krat več beljakovin kot običajen sladoled in je odličnega okusa. Od sedaj naprej ne bo več poletja brez sladoleda, saj THE Protein ICE Cream služi kot odličen nadomestek obroka, ki je bogat s kvalitetnimi sirotkinimi (whey) beljakovinami. Poskrbeli so tudi, da je sladoled odličnega kremastega okusa zato so kot sestavino dodali kvalitetno kokosovo olje. NE vsebuje glutena in laktoze, kar je še en razlog, ki govori o kvaliteti izdelka.
Priprava beljakovinskega THE Protein ICE Cream je enostavna, saj ne potrebujete aparata za pripravo sladoled. Dovolj je mešalnik (shaker) ali električni mešalnik, s katerim lahko naredite še bolj kremasto zmes.
Vsi tisti, ki pa imate doma aparat za pripravo sladoleda, ga lahko prav tako uporabite za pripravo THE Protein ICE Cream.

Poreklo: EU

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.