THE Recovery Drink – 2500 g

Izjemna cena

THE Recovery Drink – 2500 g

21,99  17,59 

IZJEMNA CENA, ODPRODAJA ZALOG, ROK UPORABE NAJMANJ DO 15. JANUARJA 2020

Izotoničen napitek s posebno mešanico OH, ki zagotavljajo energijo med vadbo in z dodanimi aminokislinami za hitrejšo regeneracijo mišic po treningu…

Počisti

Opis

  • izotoničen napitek s posebno mešanico OH, ki zagotavljajo energijo med vadbo,
  • dodane razvejane aminokisline BCAA za hitrejšo regeneracijo mišic po treningu,
  • izboljša hidriranost in sposobnosti telesa med naporno in dolgotrajno vadbo,
  • ne obremenjuje prebave.

V vsakem športu je najpomembnejša prav regeneracija med posameznimi vadbenimi enotami- treningi, saj omogoča kvalitetno delo na vsakem treningu kar dolgoročno pripelje do želenih uspehov. Kvaliteta treninga pa je v največji meri odvisna prav od napolnjenosti primarnih energijskih zalog v telesu- glikogena. Tu nastopi Recovery drink, ki z idealno kombinacijo ogljikovih hidratov in beljakovin zelo pozitivno vpliva na glikogenske rezerve.

Omogočite svojemu telesu optimalne nivoje elektrolitov in ponovno hidracijo!! Zmanjša nastanek nevarnih prostih radikalov do 69%!

Osnova vsakega trening režima je optimalna hidracija in primerno stanje elektrolitov v telesu. S primerno hidracijo omogočamo dobro regulacijo telesne temperature ter vzdrževanje srčno-žilnega sistema na visoki ravni med samo vadbo. Prekomerno segrevanje telesa lahko resno ogrozi učinkovitost vadbe. Mnoge znanstvene raziskave so pokazale, da je nadomeščanje izgubljenih tekočin med samo vadbo ključnega pomena.

Povečajte sintezo glikogena za 220%!! Povečajte glikogenske rezerve za 2,2 krat!!

Moderna znanost je že večkrat dokazala pomembnost ogljikovih hidratov kot najboljšega vira energije v športnem treniranju. Študije so se predvsem osredotočile na učinek uživanja ogljikohidratnih dodatkov med in po treningu in kako le-to vpliva na polnjenje glikogenskih zalog. Rezultati so enoglasno potrdili, da uživanje ogljikohidratne raztopine nizke osmolarnosti tako pred kot po treningu zelo vpliva na dvig inzulina- hormona, ki je odločilnega pomena pri polnjenju glikogenskih rezerv.
Njegov učinek je dvojen:
1. Omogoča transport glukoze v mišične celice
2. Stimulira encime, ki pretvarjajo glukozo v glikogen

Stimulirajte izločanje inzulina za 70%!! Zmanjšajte mikrotravme, ki po naporni vadbi nastanejo v mišičnem tkivu!! Povečajte svoje sposobnosti za 66%!!

Po vsaki naporni vadbi se v telesu aktivira proces obnavljanja poškodovanih mišic ter vračanja telesa v homeostazo. Pri tem procesu je nepogrešljiv prav inzulin, ki pospešuje prenos aminokislin, med drugimi tudi glutamina in razvejanih aminokislin BCAA, v mišice ter s tem preprečuje mišični katabolizem.

THE Recovery Drink je morda tisti manjkajoči ključ do uspeha, ki vam bo omogočil lažjo in učinkovitejšo pot v vašem trenažnem procesu ter vam pomagal poseči po najvišjih rezultatih. Posebna mešanica naravne fruktoze z izjemno nizkim glikemičnim indeksom ter maltodekstrina, ki velja za najboljši ogljikov hidrat za visoko intenzivne treninge športnikov bo poskrbela, da boste lahko na treningih res lahko dali vse od sebe in dosegli svoj potencial.
Izdelku je dodana tudi kombinacija najpomembnejših aminokislin, BCAA ter vseh ključnih elektrolitov, zato teh pomembnih dodatkov ni potrebno posebej dodajati.

Poreklo: EU

HRANILNA VREDNOST 80 g (1 odmerek)
Energijska vrednost 316 kcal
Beljakovine 13,6 g
   – od teh BCAA 6 g
Ogljikovi hidrati 64 g
Maščobe 0,6 g

SESTAVINE:
Maltodekstrin, fruktoza, sirotkin koncentrat, L-izolevcin, L-levcin, L-valin, umetno sladilo: sukraloza.

NAVODILO ZA UPORABO:
Zmešajte 2 merici z 1 litrom vode in zaužijte neposredno po vadbi.
Za najboljše rezultate zaužijte 1 merico med vadbo in 2 merici po vadbi.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.