THE Whey Natural – 700 g

THE Whey Natural – 700 g

19,95 

Najbolj osnovni prehranski dodatek za pomoč pri izgubi odvečne maščobe in ohranitvi puste mišične mase. Pomagajo tudi pri našem zdravju in zmanjšati apetit.

Počisti
Dodaj na Seznam želja
  • Opis
  • Hranilna vrednost
  • Mnenja (0)

Opis

Zakaj so whey proteini najbolj osnovni prehranski dodatek

  • whey proteini pomagajo izgubiti odvečno maščobo in ohraniti pusto mišično maso
  • pozitivno vplivajo na povečanje mišične mase in moči
  • whey proteini pomagajo zmanjšati apetit
  • so zelo zdravi, saj dvigujejo nivoje najmočnejšega antioksidanta v telesu glutationa

THE Whey Natural vsebuje samo 100% sirotko v naravni obliki. Brez aditivov, barvil in sladil.

THE Whey sirotka je strokovno izdelana po najnovejši  in najnaprednejši metodi, ki se imenuje filtriranje skozi membrano (cross flow membrane filtration). Le-ta je najboljša za pridobivanje visokokvalitetnih in naravnih beljakovin. Te so telesu najbolj prijazne in s tem omogočajo tudi najboljše rezultate pri pridobivanju čiste mišične mase.

Prav iz tega zdravju prijaznega razloga so namenoma opustili starejše načine predelave, ki uničijo določene naravne kvalitete sirotke- mikrofrakcije, ki so nujno potrebne za lažjo prebavo in asimilacijo aminokislin iz beljakovin ter s tem seveda manj obremenjujejo organizem.

THE Nutrition je med procesom izdelave tega izdelka namenil posebno pozornost temu, da te osnovne naravne sestavine sirotke ostanejo karseda nedotaknjene.

THE Whey zajema celoten spekter od zelo lahkih, lahkih, do srednje težkih ter zelo težkih sirotkinih mikrofrakcij.

1.   Beta-Laktoglobulin je najtežji izmed zgoraj omenjenih osnovnih sestavin sirotke – hkrati  vsebuje največjo količino večkratno razvejanih aminokislin (branched chain amino acids- BCAAs), ki je ključnega pomena za mišice med napornimi treningi ter kasneje za obnovo mišičnih tkiv po vadbi.

2.   Alfa-Laktalbumin je eden lažjih gradnikov- to mu omogoča lahko ter hitro prebavo, ki je po treningu nujna, saj se na ta način ravno po treningu, ko to mišice najbolj potrebujejo zelo hitro ter učinkovito absorbira v mišicah- posledica: hitrejša regeneracija ter povečana sposobnost mišične rasti.

3.   Glikomakropeptidi stimulirajo izločanje kolecistokinina (CCK) in glukagonu- podobnega peptida (GLP-1), ki sta oba zelo močna hormona, ki delujeta na zaviranje apetita. Ko sta aktivirana dejansko sporočata možganom, da smo že siti ter na ta način pomagata v težkih trenutkih skušnjav. Prav zato je THE Whey idealen izbor za premostitev težkih trenutkov pri mučnih dietah.

4.    Imunoglobulini (Igs), Kot je že iz samega imena razvidno, imunoglobulini služijo za krepitev našega naravnega imunskega sistema. Prav iz njih namreč telo sintetizira lastna protitelesca, torej našo lastno interno vojsko v boju proti raznim boleznim.

5.   (Bovine Serum) Albumin (BSA) peptidi so bogati s cisteinom- ključno aminokislino za naravno proizvodnjo glutationa v telesu. Slednji je zaradi svojih mnogih pozitivnih lastnosti morda eden izmed najpomembnejših elementov v telesu. Služi namreč kot najpomembnejši antioksidant, ki varuje in ščiti celice pred prostimi radikali, raznimi strupi, infekcijami…

6.   Laktoferin, laktoperoksidaza in lizoencim imajo v telesu vlogo probiotikov in kot taki uničujejo mikrobe.

THE Whey ne vsebuje nobenih nižje- kakovostnih virov beljakovin, kot so mlečne, jajčne, sojine.
Poreklo: EU

HRANILNA VREDNOST 25 g (1 merica)
Energijska vrednost 100,7 kcal
Beljakovine 19,9 g
Ogljikovi hidrati 1,5 g
   – od teh sladkorji 1,5 g
Maščobe 1,7 g
Aminokislinski profil na 100 g
L-alanin 3086 mg
L-arginin 1583 mg
L-asparaginska kislina 8230 mg
L-cistein 1583 mg
L-glutaminska kislina 10524 mg
L-glicin 1187 mg
L-histidin 2216 mg
L-izolevcin 4194 mg
L-levcin 8704 mg
L-lizin 9100 mg
L-metionin 1820 mg
L-fenilalanin 2137 mg
L-prolin 7992 mg
L-serin 3798 mg
L-treonin 5618 mg
L-triptofan 1187 mg
L-tirozin 2928 mg
L-valin 3798 mg

SESTAVINE:
Skozi membrano filtriran koncentrat sirotkinih beljakovin, aroma, umetno sladilo: sukraloza.

NAVODILO ZA UPORABO:
Zmešajte 1-2 merici po vadbi z vodo ali posnetim mlekom.
Za najboljše rezultate zmešajte 2 merici po vadbi in dodatno 1 merico zjutraj v roku 30 minut po bujenju na prazen želodec.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.