THE Whey2 – 2000 g

Izjemna cena

THE Whey2 – 2000 g

31,99  25,59 

IZJEMNA CENA, ODPRODAJA ZALOG, ROK UPORABE NAJMANJ DO KONCA JANUARJA 2020

Prava izbira za po treningu, saj vsebuje visoko-kvalitetne whey proteine in BCAA ter glutamin. Je slasten prehranski dodatek za pridobivanje mišične mase…

Počisti
Dodaj na Seznam želja
  • Opis
  • Hranilna vrednost
  • Mnenja (0)

Opis

  • čisti visoko – kvalitetni whey proteini,
  • visoka vsebnost BCAA in glutamina,
  • napredna matrika za pridobivanje mišične mase,
  • odlična cena,
  • slasten kremast okus.

Whey proteini so osnova. Kadar iščemo dodatek, ki nam bo pomagal hitreje doseči naše cilje glede oblikovanja postave in mišične rasti, moramo najprej poiskati kakovostne proteine iz sirotke. Tukaj ne moremo mimo THE Whey2.

Sirotka velja za najboljši vir beljakovin za izgradnjo mišic in regeneracijo od treninga zaradi svoje visoke biološke vrednosti (BV), aminokislinskega profila in hitre absorpcije v mišico.

THE Nutrition je med procesom izdelave tega izdelka namenil posebno pozornost temu, da te osnovne naravne sestavine sirotke ostanejo karseda nedotaknjene.

THE Whey2 zajema celoten spekter od zelo lahkih, lahkih, do srednje težkih ter zelo težkih sirotkinih mikrofrakcij.

1. Beta-Laktoglobulin je najtežji izmed zgoraj omenjenih osnovnih sestavin sirotke – hkrati vsebuje največjo količino večkratno razvejanih aminokislin (branched chain amino acids- BCAAs), ki je ključnega pomena za mišice med napornimi treningi ter kasneje za obnovo mišičnih tkiv po vadbi.

2. Alfa-Laktalbumin je eden lažjih gradnikov- to mu omogoča lahko ter hitro prebavo, ki je po treningu nujna, saj se na ta način ravno po treningu, ko to mišice najbolj potrebujejo zelo hitro ter učinkovito absorbira v mišicah- posledica: hitrejša regeneracija ter povečana sposobnost mišične rasti.

3. Glikomakropeptidi stimulirajo izločanje kolecistokinina (CCK) in glukagonu- podobnega peptida (GLP-1), ki sta oba zelo močna hormona, ki delujeta na zaviranje apetita. Ko sta aktivirana dejansko sporočata možganom, da smo že siti ter na ta način pomagata v težkih trenutkih skušnjav. Prav zato je THE Whey idealen izbor za premostitev težkih trenutkov pri mučnih dietah.

4. Imunoglobulini (Igs), Kot je že iz samega imena razvidno, imunoglobulini služijo za krepitev našega naravnega imunskega sistema. Prav iz njih namreč telo sintetizira lastna protitelesca, torej našo lastno interno vojsko v boju proti raznim boleznim.

5. (Bovine Serum) Albumin (BSA) peptidi so bogati s cisteinom- ključno aminokislino za naravno proizvodnjo glutationa v telesu. Slednji je zaradi svojih mnogih pozitivnih lastnosti morda eden izmed najpomembnejših elementov v telesu. Služi namreč kot najpomembnejši antioksidant, ki varuje in ščiti celice pred prostimi radikali, raznimi strupi, infekcijami ter rakastimi tvorbami. Znanstvene raziskave so pokazale, da glutation pomembno vpliva na izboljšanje stanja pri raznih težkih boleznih kot so rak, AIDS, srčna kap, arteroskleroza ter ostale bolezni srca in ožilja.

6. Laktoferin, laktoperoksidaza in lizoencim imajo v telesu vlogo probiotikov in kot taki uničujejo mikrobe.

THE Whey2 ne vsebuje nobenih nižje- kakovostnih virov beljakovin, kot so mlečne, jajčne, sojine.

Poreklo: EU

HRANILNA VREDNOST 30 g (1 merica)
Energijska vrednost 96 kcal
Beljakovine 22 g
Ogljikovi hidrati 3,1 g
Maščobe 1,9 g
Kreatin monohidrat 850 mg
Tavrin 600 mg
Magnezij 18 mg
Kalcij 119 mg
Kalij 131 mg
Fosfor 102 mg
Natrij 102 mg
Aminokislinski profil na 100 g
L-alanin 3086 mg
L-arginin 1583 mg
L-asparaginska kislina 8230 mg
L-cistein 1583 mg
L-glutaminska kislina 10524 mg
L-glicin 1187 mg
L-histidin 2216 mg
L-izolevcin 4194 mg
L-levcin 8704 mg
L-lizin 9100 mg
L-metionin 1820 mg
L-fenilalanin 2137 mg
L-prolin 7992 mg
L-serin 3798 mg
L-treonin 5618 mg
L-triptofan 1187 mg
L-tirozin 2928 mg
L-valin 3798 mg

SESTAVINE:
Sirotkin koncentrat (kakovostna predelava cros-flow membrane), maltodekstrin, kakav, okus, gostilo guar gumi, sladilo: sukraloza

NAVODILO ZA UPORABO:
Zmešajte 2 merici izdelka z vodo, mlekom ali jogurtom neposredno po vadbi.
Za najboljše rezultate zaužijte 2 merici neposredno po vadbi ter 1 merico zjutraj v 30 minutah po zbujanju.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.