Quamtrax Nutrition

Vitargo Total – 2500 g

69,99 

Izdelek Quamtrax Vitargo Total, s sladili, vsebuje patentirane ogljikove hidrate Vitargo in čisti izolat sirotkinih beljakovin.

Počisti

Opis

Quamtrax Vitargo Total spada med izdelke najvišjega nivoja za doseganje ustreznih napredkov pri pridobivanju mišične mase in pri regeneraciji, saj zagotavlja veliko hranilnih snovi v zelo kratkem času po zaužitju.

Quamtrax Vitargo Total vsebuje ogljikove hidrate Vitargo®, ki so bili odkriti in patentirani na Švedskem. Posebnost teh ogljikovih hidratov je izredno hitra absorpcija in zapolnitev glikogenskih zalog. Quamtrax Vitargo Total poleg najkakovostnejših ogljikovih hidratov vsebuje kvaliteten izolat sirotkinih beljkovin Isopro, bez maščob in laktoze, ter dodatek L-glutamina (Ajinmoto), Kre-Alkalyna (patentiran kreatin) in esencialnih verižno razvejanih aminokislin BCAA.

V primerjavi s Quamtrax Vitargo Total postanejo drugi proizvodi nekoliko zastareli, saj ta izdelek ne vsebuje slakdkorjev in drugih nekakovostnih sestavin. Takšna mešanica zagotavlja kakovostne makronutriente, ki poleg pravega in resnega trening programa, pomaga pri doseganju zastavljenih ciljev. Vsak odmerek zagotavlja primerno dopolnilo po treningu in kot dodatek med obroki tudi preko dneva. Ta izdelek je primeren za športnike, ki stremijo k hitrejšemu napredku s pravilno zastavljenim treningom in prehrano.

HRANILNA VREDNOST 100 g
Energijska vrednost 372,69 kcal
Maščobe 0,57 g
Ogljikovi hidrati 51,37 g
Beljakovine 40,52 g
L-glutamin 5,0 g
L-valin 2,44 g
Kreatin (Kre-alkalyn) 2,04 g
L-levcin 2,03 g
L-izolevcin 1,0 g

SESTAVINE (okus čokolada):
Škrob (Vitargo), mlečne beljakovine (izolat sirotkinih beljakovin), L-glutamin, L-valin, kreatin (Kre-alkalyn), L-levcin, L-izolevcin, nemasten kakav v prahu, aroma kakava, sladilo (sukraloza).

NAVODILO ZA UPORABO:
Zmešajte 3-6 meric (45-90 g) skupaj z vodo ali nemastnim mlekom (priporočamo vsaj 500 ml) in zaužijte takoj po vadbi ali kot nadomestilo za dodaten vnos beljakovin.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA:
3-6 meric (45-90 g) na dan oziroma po potrebi posameznika.

POZOR:
Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju bolezni. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.