X3M Whey – 1800 g

X3M Whey – 1800 g

39,99 

X3M Whey vsebuje sirotkine beljakovine. Redki proteini na tržišču slajeni 100% z naravnim sladilom Stevia. Je brez laktoze in OH in primeren za tako za hujšanje kot za pridobivanje mišične mase…

Počisti
Dodaj na Seznam želja
  • Opis
  • Hranilna vrednost
  • Mnenja (0)

Opis

Zakaj je X3M Whey premium izdelek?

  • vsebuje mešanico vseh treh virov whey-a (sirotke) – whey hidrolizat, whey izolat ter NOVOST: whey koncentrat brez laktoze,
  • vpliva na povečanje mišične mase brez nalaganja odvečnih maščob,
  • ima zelo nizko vsebnost OH,
  • je 99% brez laktoze,
  • ima visok odstotek beljakovin s 5.5 g BCAA na odmerek,
  • lahko se pohvali s slastnim kremastim okusom in z naravnim sladilom stevia.

Sirotka je vir beljakovin z najvišjo Biološko Vrednostjo (bV) na svetu. Ima najbogatejši aminokislinski profil in najhitrejši čas absorpcije. Zato velja v svetu fitnesa in športa kot najboljše sredstvo za mišično regeneracijo in mišično rast.

X3M Whey® je prvi izdelek, ki vsebuje mešanico vseh obstoječih vrst sirotkinih beljakovin: sirotkin hidrolizat, sirotkin izolat in sirotkin koncentrat. Vendar to ni vse. Hidrolizat in izolat ne vsebujeta laktoze, kar pa načeloma ne velja za sirotkin koncentrat. Tudi tukaj je X3M Whey® drugačen- vsebuje namreč sirotkin koncentrat brez laktoze, ki je absolutna novost na svetovnem tržišču.

Ker je laktoza tudi edini vir OH v sirotkinih proteinih, to pomeni, da je X3M Whey® skoraj popolnoma brez OH, saj jih na odmerek vsebuje manj kot 0,3g. Zato je X3M Whey® izvrsten izdelek za vsakogar, ki je na dieti oz. ne želi dodajati nepotrebnih kalorij iz ogljikovih hidratov.

Sirotka ima od vseh virov beljakovin najvišji odstotek BCAA. BCAA (Branch Chained Amino Acids) je oznaka za 3 najpomembnejše esencialne aminokisline za mišično rast: levcin, izolevcin in valin. Ker X3M Whey® vsebuje samo sirotko, je v enem samem odmerku več kot 25% BCAA- te nemudoma po zaužitju preidejo v kri in so transportirane neposredno v mišice. Prav takrat, ko jih mišice najbolj potrebujejo. V tem trenutku se iz katabolnega stanja preidejo v anabolno.

Svet dodatkov k prehrani se nezadržno razvija in pri THE Nutrition sledijo modernim trendom. Zato so v X3M Whey® namesto klasičnih umetnih sladil uporabili prvo naravno sladilo pridobljeno iz rastlinskega vira – iz rastline Stevia. Stevia je 300krat bolj sladka od namiznega sladkorja, vendar nima nikakršnega vpliva na dvig krvnega sladkorja. Zaradi tega je X3M Whey® izvrstna izbira za tiste, ki želijo uporabljati zgolj naravna sladila.

Če iščete izdelek vrhunske kakovosti, potem je X3M Whey® pravi odgovor. Odlična mešanica najboljših virov beljakovin z najvišjo biološko vrednostjo (BV) na svetu z več kot 5,5g BCAA na odmerek. Absorbircijski čas je le nekaj minut. X3M Whey® je 99% brez laktoze, saj vsebuje NOVOST na tržišču športnih dodatkov: Whey koncentrat brez laktoze in je sladkan z najboljšim naravnim sladilom trenutno na voljo.

Poreklo: EU

HRANILNA VREDNOST 25 g (1 merica)
Energijska vrednost 92,4 kcal
Beljakovine 22 g
Ogljikovi hidrati 0,3 g
   – od teh sladkorji 0 g
Maščobe 1,6 g
   – od teh nasičene 0 g
Aminokislinski profil na 100 g
L-valin 4500 mg
L-izolevcin 5410 mg
L-levcin 10520 mg
L-alanin 3870 mg
L-asparaginska kislina 8090 mg
L-cistein 2430 mg
L-glutaminska kislina 12500 mg
L-glicin 2350 mg
L-histidin 1800 mg
L-lizin 8090 mg
L-metionin 2390 mg
L-fenilalanin 2880 mg
L-prolin 3600 mg
L-serin 2250 mg
L-treonin 3600 mg
L-triptofan 2550 mg
L-tirozin 2880 mg
L-arginin 2890 mg

SESTAVINE:
Mešanica sirotke (sirotkin koncentrat *Brez-laktoze, sirotkin izolat, sirotkin hidrolizat) kakav, naravno sladilo: stevia.

NAVODILO ZA UPORABO:
Po vadbi zmešamo 1-2 merici z vodo ali posnetim mlekom.
Za najboljše rezultate zmešajte 2 merici z vodo ali mlekom in zaužijte neposredno po vadbi. Dodatno lahko zmešate 1 do 2 merici z vodo ali mlekom in zaužijete zjutraj na tešče.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.