Quamtrax Nutrition

Essentials Glucosamine Chondroitin & MSM – 90 tablet

13,99 

Prehransko dopolnilo Quamtrax Glucosamine, Chondroitin & MSM vsebuje mešanico treh sestavin.

Availability: Ni na zalogi Kategorija:

Opis

Quamtrax Glucosamine Chondroitin & MSM je prehransko dopolnilo s klasično in preverjeno zmesjo glukozamina, kondroitina in MSM-ja (metilsulfonil metan).

Quamtrax Glucosamine Chondroitin & MSM ne uporabljajo le športniki, ampak vsi, ki so telesno aktivni, pa naj si bo to le običajna hoja. Pri bolečinah v sklepih je onemogočena vsakodnevna dejavnost in običajne aktivnosti. Velikokrat se takšne težave pojavijo pri starejših ljudeh, kjer je verjetnost za pojav bolečin v sklepih večja.

Glukozamin je sestavni element gikozaminoglikanov. Zdravo vezivno tkivo omogoča enostavnejše in večjo gibljivost sklepov, kar direktno vpliva na naše počutje.

Kondroitin je druga pomembna sestavina v tem izdelku. Degeneracije hrustanca se na žalost ne da ustaviti, lahko pa jo s primerno prehrano, dodatki in pravilno vadbo upočasnimo. To je v pomoč vsem, ki trpijo za artritisom.

MSM ali metilsulfonil metan je tretja sestavina, ki deluje v sinergiji s prvima dvema. To je spojina, ki vsebuje veliko žvepla. Skupaj z glukozaminom in kondroitinom tvori zmes sestavin primernih za uporabo za vse aktivne ljudi in športnike, ki intenzivno trenirajo.

Sestava na 1 kapsulo
Glukozamin sulfat 375 mg
Kondroitin sulfat 300 mg
MSM (metilsulfonil metan) 100 mg

SESTAVINE:
Glukozamin sulfat, kondroitin sulfat, metilsulfonil metan, sredstvo za povečanje prostornine (maltodekstrin), sredstvo proti sprijemanju (magnezijev stearat), vezivo (hidroksi propil metil celuloza).

NAVODILO ZA UPORABO:
Dnevno zaužijte 1 tableto z zadostno količino vode.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA:
1 tableta. Ne preseči priporočljiv dnevnih odmerkov.

POZOR:
Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. V primeru daljšega uživanja se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe z ledvičnimi ali jetrnimi obolenji, nosečnice in otroke mlajše od 14 let. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju bolezni. Shranjevati nedosegljivo mladim otrokom. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.