INN Supplements

Iso Hydratonic Drink – 1000 g

14,99 

INN Supplements Iso Hydratonic drink, s sladili, je idealen izo ali hipotoničen napitek za nadomeščanje izgubljene tekočine in elektrolitov.

Kategorija:
Počisti

Opis

Izotoničen napitek za hidracijo

INN Supplements Iso Hydratonic drink spada med izotonične napitke in je primeren za vse športnike, ki se ukvarjajo s kratkimi in dolgimi športnimi obremenitvami sploh v vročih dnevih. Izotonična pijača je prvotno namenjena nadomeščanju izgubljene tekočine oziroma vode med samo vadbo ter za dopolnitev esencialnih mineralov, ki se izgubijo z znojem.

INN Supplements Iso Hydratonic drink vam priskrbi vse potrebno za nadomeščanje izgubljenih tekočin ter elektrolitov in za polnjenje glikogenskih zalog med samo vadbo ali med intenzivnimi tekmovanji. Ogljikovi hidrati in maščobne kisline so glavno gorivo pri vseh vzdržljivostnih športnikih. Med vadbo telo nujno potrebuje dodaten vnos tekočine še posebno pri ozračju s povišano temperaturo in vlago. V teh okoliščinah telo izgubi veliko vode skozi potenje, telesna temperatura prične naraščati, vzporedno z njo pa fizična sposobnost padati.

INN Supplements Iso Hydratonic drink ne vsebuje zgolj preprostih ogljikovih hidratov ali sladkorjev, ampak mešanico maltodekstrina, glukoze in fruktoze. Ravno to razmerje omogoča več in dolgotrajnejšo energijo. Poleg samih ogljikovih hidratov, ki že prispevajo k ustrezni osmolarnosti pripravljenega športnega napitka, vsebuje izdelek še esencialne elektrolite oziroma minerale. Natrij, kalij in magnezij so pomembni pri delovanju mišičnega tkiva in zelo pomembni pri uravnavanju razporeditve znotraj- in zunaj celične tekočine, kar je seveda zelo pomembno za stanje hidriranosti. Natrij in kalij sta pomembna elementa tudi v presnovnih procesih proizvodnje energije (ATP) in krčenju mišičnih celic. Magnezij sodeluje v številnih reakcij in je pomembne tudi za delovanje živčnih in mišičnih celic.

Priporočamo, da z INN Supplements Iso Hydratonic drink pripravite rahlo hipotoničen napitek in s tem pripomorete za ustrezno hidracijo med vašo vadbo. Izdelek je zelo priporočljiv za športe kot je nogomet, košarka, maraton, tek v naravi, atletika ter tudi pri številnih drugih športih.

HRANILNA VREDNOST 100 g  % PDV*
Energijska vrednost 376 kcal
Maščobe 0 g
Ogljikovi hidrati 94,1 g
   -sladkorji 55,4 g
Beljakovine 0 g
Natrij 953 mg
Magnezij 75,2 mg 20
Kalij 50 mg

% PDV – odstotek priporočenih dnevnih vrednosti

SESTAVINE (okus limeta):
Maltodekstrin, fruktoza, saharoza, sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), magnezijev citrat, aroma (1%), natrijev klorid, sredstvo proti sprijemanju (silicijev dioksid), kalijev citrat, sladilo (sukraloza).

SESTAVINE (okus limona):
Maltodekstrin, fruktoza, glukoza, sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), magnezijev citrat, aroma (1%), natrijev klorid, sredstvo proti sprijemanju (silicijev dioksid), kalijev citrat, sladilo (sukraloza).

SESTAVINE (okus pomaranča):
Maltodekstrin, fruktoza, saharoza, sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), magnezijev citrat, aroma (1%), natrijev klorid, sredstvo proti sprijemanju (silicijev dioksid), barvilo (beta karoten), kalijev citrat, sladilo (sukraloza).

NAVODILO ZA UPORABO:
Zmešajte 1-1,5 merico (20-30 g) z 0,5 l vode in dobro pretresite. Izdelek lahko uporabljate pred, med in po vadbi. Zaužijte 500 ml napitka na uro ali od 750-1000 ml v toplem vremenu.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA:
20-100 g na dan oziroma po potrebi posameznika.

POZOR:
Ta izdelek je proizveden v obratu, kjer predelujejo tudi: mleko, koruzo, sojo, oves, pšenico, jajca, zeleno, sulfite, ribe, rake, ostale oreščke.

OPOZORILO:
Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju bolezni. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.