Quamtrax Nutrition

Vitargo Carboloader – 1000 g

16,99 

Quamtrax Vitargo Carboloader vsebuje patentirane ogljikove hidrate Vitargo z visoko molekulsko maso…

Kategorija:

Opis

Quamtrax Vitargo Carboloader je športna prehrana in vsebuje patentirane ogljikove hidrate Vitargo z višjo molekulsko maso kot običajne molekule ogljikovih hidratov in kemijsko najbolj spominjajo na strukturo glikogena.

Quamtrax Vitargo Carboloader vsebuje zelo velike molekule ogljikovih hidratov in ravno zaradi tega tvorijo raztopino z nizko osmolarnostjo, kar pripomore k hitrejšemu praznjenju želodca ter hitrejši absorbciji v krvni obtok po prehodu skozi črevesno steno. Pri vseh testih opravljenih z Vitargom je bilo polnjenje glikogenskih zalog in praznjenje želodca hitrejše kot s katero koli drugo kombinacijo glukoznih polimerov.

Quamtrax Vitargo Carboloader je brez okusa in se zato lahko dodaja številnim beljakovinskim napitkom oziroma proteinom s katerim lahko ustvarite zelo kakovosten gainer. Ogljikove hidrate je najboljše uporabiti pri dolgotrajnih naporih, ki izčrpujejo glikogenske rezerve v jetrih in mišičnem tkivu ter tudi pri zelo intenzivnih treningih z utežmi, saj pripomorejo k hitrejši regeneraciji in k boljši ponovljivost vaše vadbe. Vitargo kot ogljikovi hidrati so zagotovo zelo kakovosten in funkcionalen prehranski dodatek sploh za vse tiste, ki potrebujejo dodatne kalorije v svoji prehrani ter potrebujejo polne mišične in jetrne zaloge glikogena.

Quamtrax Vitargo Carboloader je zagotovo primeren karbohidratni dodatek za mešanje s proteini predvsem pri športih kot je tek, maraton, triatlon, nogomet in košarka ter številni drugi športi.

HRANILNA VREDNOST 100 g
Energijska vrednost 375 kcal
Maščobe <0,5 g
Ogljikovi hidrati 92 g
   -od tega sladkorji <0,5 g
   -od tega škrob (Vitargo) 90 g
Beljakovine <0,5 g

SESTAVINE:
Vitargo (škrob).

NAVODILO ZA UPORABO:
Zmešajte 50-100 g skupaj z vodo ali nemastnim mlekom (priporočamo vsaj 500 ml) in zaužijte pred ali takoj po treningu.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA:
50-100 g na dan oziroma po potrebi posameznika.

POZOR:
Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju  bolezni. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.