Quamtrax Nutrition

Essentials Probiotic – 60 kapsul

17,90 

Prehransko dopolnilo Quamtrax Probiotic vsebuje probiotike za ravnovesje v črevesju.

  • z Megafloro 9 EVO
  • laboratorijsko testiran
  • rastlinske kapsule brez glutena

 

Kategorija:

Opis

ZA RAVNOVESJE V ČREVESJU

Quamtrax Probiotik je prehransko dopolnilo, ki zagotavlja mikroorganizme, ki podpirajo mikrobioto v telesu. Ima tudi kompleks Megaflora 9 EVO, ki med drugimi prebiotiki prispeva koruzni škrob, koruzni maltodekstrin, fruktooligosaharid, inulin, dekstrin in rastlinske beljakovine.

Značilnosti probiotika Quamtrax

  • vključuje kompleks Megaflora 9 EVO
  • na voljo je v rastlinskih kapsulah brez glutena
  • probiotične sestavine znamke Quamtrax
  • Quamtrax Probiotik je na voljo v steklenički s 60 kapsulami

Megaflora 9 EVOLUTION je nova mešanica probiotikov, katerih učinkovitost in stabilnost sta veliko močnejši od drugih mešanic. Za doseganje stabilnosti zdravila Megaflora 9 EVOLUTION je bila razvita posebna tehnologija, ki je bila v nasprotju s predhodno razvitimi kliničnimi raziskavami v zvezi s tem. Megaflora 9 EVOLUTION vsebuje različne probiotične seve, sestavljene iz 2 × 10/9 vitalnih bakterij na gram. Izbor teh liofiliziranih bakterij temelji na njihovih individualnih značilnostih, ki uravnotežijo njihove koristi in delujejo skladno z naravno črevesno mikrofloro. Poleg tega živi liofilizirani sevi, Megaflora 9 EVOLUTION, vsebujejo tudi prehransko matriko, ki je bila predmet pomembne študije, ki je privedla do kombinacije škroba, encimov in saharidov, ki ne delujejo le kot hranila za bakterije, temveč ustvarjajo tudi primerno okolje, ki zagotavlja stabilnost bakterij.

Sestava na 2 kapsuli %PDV
Megaflora 9 Evolution™ 2x 10/9 cfu/g

SESTAVINE:
Megaflora 9 Evolution TM (koruzni škrob, koruzni maltodekstrin, fruktooligosaharidi, inulin, koruzni dekstrin, kalijev klorid, hidrolizirane rastlinske beljakovine, magnezijev sulfat, kulture mikroorganizmov: Bifidobacterium lactis W51, Bifidobacterium lactis W52, Enterococcus faecium W54, Lactobacillus acidophilus W22, Lactobacillus paracasei W20, Lactobacillus plantarum W1, Lactobacillus plantarum W21, Lactobacillus salivarius W24, Lactococcus lactis W19, enzim amilaza, vanilija v prahu, manganov sulfat)

NAVODILO ZA UPORABO:
Dnevno zaužijte 2 kapsuli z zadostno količino vode na prazen želodec.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA:
2 kapsuli. Ne preseči priporočenega dnevnega odmerka.

OPOZORILO:
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelek hraniti v suhem prostoru, stran od vira toplote. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi. Po uporabi tesno zapreti embalažo. V primeru daljšega uživanja se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe z ledvičnimi ali jetrnimi obolenji, nosečnice in otroke mlajše od 14 let. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju bolezni.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.