Quamtrax Nutrition

Hydrobeef – 2000 g

49,99 

Quamtrax Hydrobeef, s sladili, vsebuje hidrolizat izolata govejih beljakovin ter dodatka Kyowa aminokislin.

Počisti

Opis

Hidrolizat govejih proteinov z okusom

Quamtrax Hydrobeef je športna prehrana z visoko vsebnostjo beljakovin. Ta sodoben izdelek je pridobljen z uporabo novejših postopkov ekstrakcije in kasneje cepitve na aminokisline s pomočjo hidrolize ter izolacijske metode za povečanje čistosti beljakovin.

Goveje beljakovine vsebujejo visoke vrednosti esencialnih in neesencialnih aminokislin, primerljive s kakovostnimi viri beljakovin kot je sirotka. Izdelek vsebuje za 350% bolj skoncentriran vir beljakovin v primerjavi z govejim mesom, poleg tega pa ne vsebuje toliko maščob.

Quamtrax Hydrobeef ponuja kakovosten vir beljakovin in je primeren za mnoge uporabnike, ki jim uporaba mleka, mlečnih izdelkov in laktoze povzroča različne težave ali so nanje intolerantni. Poleg samih govejih beljakovin so v izdelek dodali še kakovostne aminokisline Kyowa, in sicer verižno razvejane BCAA aminokisline in L-glutamin.

Poleg vseh naštetih prednosti so v izdelek dodali še mešanico vitaminov in mineralov za izboljšanje asimilacije aminokislin in boljšega metabolizma beljakovin.

Quamtrax Hydrobeef vsebuje tudi ustrezno visok nivo kreatina na odmerek, saj je edini vir beljakovin v izdelku goveje meso. Izdelek vsebuje približno 20-krat več kreatina kot običajen goveji zrezek in zato tudi pomaga pri ustrezno povečanem anabolizmu in regeneraciji po intenzivni vadbi.

Hranilna vrednost 100 g %PDV
Energijska vrednost 369,2 kcal
Maščobe 2,8 g
Ogljikovi hidrati 9,0 g
Vlaknine 0 g
Beljakovine 77,0 g
Sol 0,33 g
L-kompleks (L-glutamin Kyowa Quality, kreatin monohidrat, BCAA, L-levcin, L-isolevcin, L-valin 6,41
Vitamin A 107,5 mcg 13,4%
Vitamin B1 (tiamin) 0,175 mg 15,9%
Vitamin B2 (riboflavin) 0,20 mg 14,3%
Vitamin B3 (niacin) 2,25 mg 14,1%
Vitamin B5 (pantotenska kislina) 0,7 mg 11,7%
Vitamin B6 (piridoksin) 0,25 mg 17,8%
Vitamin B9 (folna kislina) 25 mcg 12,5%
Vitamin B12 (cianokobalamin) 0,175 mcg 7,0%
Vitamin C (askorbinska kislina) 7,50 mg 9,4%
Vitamin E (tokoferol) 1,25 mg 10,4%
Biotin (D-biotin) 18,75 mcg 37,5%
Vitamin D (holekalciferol) 0,75 mcg 15%
Železo 1,80 mg 12,8%
Jod 75 mcg 50%
Cink 1,83 mg 18,3%
Magnezij 18,75 mg 5%

% PDV – odstotek priporočenih dnevnih vrednosti

SESTAVINE (okus čokolada):
Izolat hidroliziranih govejih beljakovin, maltodekstrin, L-glutamin (Kyowa TM), BCAA aminokisline (L-levcin, L-valin, L-isolevcin), kreatin monohidrat, nemasten kakav v prahu,  instant kava, aroma čokolade, srednjeverižni trigliceridi, natrij, sladili (sukraloza, kalijev acesulfam), sredstvo proti penjenju (dimetil polisiloksan), sredstvo proti strjevanju (silicijev dioksid), magnezijev oksid, kalcijev fosfat, železov glukonat, askorbinska kislina, cinkov sulfat, tokoferol, niacin, retinol acetat, pantotenska kislina, holekalciferol, piridoksin, riboflavin, tiamin, folna kislina, kalijev jodid, D-biotin, cianokobalamin.

SESTAVINE (okus vanilija):
Izolat hidroliziranih govejih beljakovin, maltodekstrin, L-glutamin (Kyowa TM), BCAA aminokisline (L-levcin, L-valin, L-isolevcin), kreatin monohidrat, aroma vanilije, cimet v prahu, srednjeverižni trigliceridi, natrij, sladili (sukraloza, kalijev acesulfam), sredstvo proti penjenju (dimetil polisiloksan (E900)), sredstvo proti strjevanju (silicijev dioksid), magnezijev oksid, kalcijev fosfat, železov glukonat, askorbinska kislina, cinkov sulfat, tokoferol, niacin, retinol acetat, pantotenska kislina, holekalciferol, piridoksin, riboflavin, tiamin, folna kislina, kalijev jodid, D-biotin, cianokobalamin.

NAVODILO ZA UPORABO:
Zmešajte 1 odmerek (priloženo 1 merico) skupaj z vodo ali nemastnim mlekom in zaužijte takoj po treningu.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA:
1-2 odmerka (40-80 g) na dan oziroma po potrebi posameznika.

POZOR:
Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju  bolezni. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.