Hydrobeef – 2000 g

Hydrobeef – 2000 g

45,99 

Quamtrax Hydrobeef vsebuje hidrolizat izolata govejih beljakovin ter dodatka Kyowa aminokislin.

Počisti

Opis

Quamtrax Hydrobeef je športna prehrana z visoko vsebnostjo beljakovin. Ta sodoben izdelek je pridobljen z uporabo novejših postopkov ekstrakcije in kasneje cepitve na aminokisline s pomočjo hidrolize ter izolacijske metode za povečanje čistosti beljakovin.
Goveje beljakovine vsebujejo visoke vrednosti esencialnih in neesencialnih aminokislin, primerljive s kakovostnimi viri beljakovin kot je sirotka. Izdelek vsebuje za 350% bolj skoncentriran vir beljakovin v primerjavi z govejim mesom, poleg tega pa ne vsebuje toliko maščob.
Quamtrax Hydrobeef vsebuje hidrolizat izolata govejih beljakovin.
Quamtrax Hydrobeef ponuja kakovosten vir beljakovin in je primeren za mnoge uporabnike, ki jim uporaba mleka, mlečnih izdelkov in laktoze povzroča različne težave ali so nanje intolerantni. Poleg samih govejih beljakovin so v izdelek dodali še kakovostne aminokisline Kyowa, in sicer verižno razvejane BCAA aminokisline in L-glutamin.
Poleg vseh naštetih prednosti so v izdelek dodali še mešanico vitaminov in mineralov za izboljšanje asimilacije aminokislin in boljšega metabolizma beljakovin.
Quamtrax Hydrobeef vsebuje tudi ustrezno visok nivo kreatina na odmerek, saj je edini vir beljakovin v izdelku goveje meso. Izdelek vsebuje približno 20-krat več kreatina kot običajen goveji zrezek in zato tudi pomaga pri ustrezno povečanem anabolizmu in regeneraciji po intenzivni vadbi.
HRANILNA VREDNOST 100 g
Energijska vrednost 369,2 kcal
Maščoobe 2,8 g
Ogljikovi hidrati 9,0 g
Beljakovine 77,0 g
L-Kompleks 6,41 g
   -L-glutamin, kreatin monohidrat, BCAA (L-levcin, L-valin, L-isolevcin

SESTAVINE (okus vanilija):
Izolat hidroliziranih govejih beljakovin, maltodekstrin, L-glutamin (Kyowa TM), BCAA aminokisline (L-levcin, L-valin, L-isolevcin), kreatin monohidrat, aroma vanilije, cimet v prahu, srednjeverižni trigliceridi, natrij, sladili (sukraloza, kalijev acesulfam), sredstvo proti penjenju (dimetil polisiloksan (E900)), sredstvo proti strjevanju (silicijev dioksid), magnezijev oksid, kalcijev fosfat, železov glukonat, askorbinska kislina, cinkov sulfat, tokoferol, niacin, retinol acetat, pantotenska kislina, holekalciferol, piridoksin, riboflavin, tiamin, folna kislina, kalijev jodid, D-biotin, cianokobalamin.

SESTAVINE (okus čokolada):
Izolat hidroliziranih govejih beljakovin, maltodekstrin, L-glutamin (Kyowa TM), BCAA aminokisline (L-levcin, L-valin, L-isolevcin), kreatin monohidrat, nemasten kakav v prahu,  instant kava, aroma čokolade, srednjeverižni trigliceridi, natrij, sladili (sukraloza, kalijev acesulfam), sredstvo proti penjenju (dimetil polisiloksan), sredstvo proti strjevanju (silicijev dioksid), magnezijev oksid, kalcijev fosfat, železov glukonat, askorbinska kislina, cinkov sulfat, tokoferol, niacin, retinol acetat, pantotenska kislina, holekalciferol, piridoksin, riboflavin, tiamin, folna kislina, kalijev jodid, D-biotin, cianokobalamin.

NAVODILO ZA UPORABO:
Zmešajte 1 odmerek (priloženo 1 merico) Quamtrax Hydrobeef skupaj z vodo ali nemastnim mlekom in zaužijte takoj po treningu.
PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA:
1-2 odmerka (40-80 g) na dan oziroma po potrebi posameznika

POZOR:
Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju  bolezni. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.