Quamtrax Nutrition

Iso Whey – 907 g

27,99 

Športna prehrana Quamtrax Iso Whey, s sladili, vsebuje kvalitetno mešanico izolata in koncentrata proteinov sirotke.

Počisti

Opis

Quamtrax Iso Whey je klasičen izdelek sirotkinih beljakovin, saj vsebuje proteinski izolat in koncentrat. Beljakovine v Quamtrax Iso Whey so obdelane z mikro in ultra filtracijo, ki odstranjuje neustrezne maščobe, sladkorje in sol. Proteine sirotke v obliki koncentrata in izolata imajo visoko biološko vrednost in so poleg tega tudi lahko prebavljive.

Quamtrax Iso Whey vsebuje številne proteinske frakcije sirotke, ki so pomembne pri imunskem sistemu in obrambi. Takšni proteini zagotovijo vse esencialne verižno razvejane aminokisline BCAA in ustrezno količino L-glutamina, tako kot tudi večje količine ostalih esencialnih in neesencialnih aminokislin, ki spodbujajo anabolične reakcije v mišici po visoko intenzivni vadbi.

Proteini ali beljakovine niso čudežni izdelki, so pa primerno dopolnilo za vse, ki se zavedajo pomena pravilne prehrane, poleg intezivne in redne vadbe za doseganje želenih rezultatov. S športno prehrano Quamtrax Iso Whey lahko na preprost način dopolnite svojo vsakodnevno prehrano z nekaj dodatnimi kakovostnimi beljakovinami in si popestrite svoj super trening z okusnim napitkom.

Pri proteinih quamtrax Iso Whey je pomembno poudariti, da vsak 30 g odmerek vsebuje kar 23 g beljakovin in le 0,5 g maščob. Poleg tega Quamtrax proteini vsebujejo kar 19,14 g L-glutamina ter 20,17 g esencialnih BCAA aminokislin na 100 g izdelka.

HRANILNA VREDNOST 100 g  30 g
Energijska vrednost 364,26 kcal 109,27 kcal
Maščobe 1,77 g 0,53 g
Ogljikovi hidrati 7,62 g 2,28 g
Beljakovine 76,18 g 22,85 g

*sestava lahko varira glede na okus. Podatki so za okus vanilija.

SESTAVINE (okus čokolada):
Mlečne beljakovine (koncentrat sirotkinih beljakovin, izolat sirotkinih beljakovin), posnet kakav (kakavovec: Theobroma Cacao), aroma čokolade, aroma kreme, sredstvo za zgostitev (guar gumi), sladilo (sukraloza).

SESTAVINE (okus vanilijev piškot):
Mlečne beljakovine (koncentrat sirotkinih beljakovin, izolat sirotkinih beljakovin), aroma kreme, aroma piškota, sredstvo za zgostitev (guar gumi), sladilo (sukraloza).

SESTAVINE (okus cookies & cream):
Mlečne beljakovine (koncentrat sirotkinih beljakovin, izolat sirotkinih beljakovin), aroma piškotka, sredstvo za zgostitev (guar gumi), sladilo (sukraloza).

SESTAVINE (okus bela čokolada):
Mlečne beljakovine (koncentrat sirotkinih beljakovin, izolat sirotkinih beljakovin), aroma bele čokolade, aroma kreme, sredstvo za zgostitev (guar gumi), sladilo (sukraloza).

NAVODILO ZA UPORABO:
Zmešajte 1 odmerek (30 g) skupaj z vodo ali nemastnim mlekom in zaužijte takoj po treningu.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA:
1-2 odmerka (30-60 g) na dan oziroma po potrebi posameznika.

POZOR:
Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju  bolezni. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.