Quamtrax Nutrition

Kre-Alkalyn 3000 – 120 kapsul

21,99 

Prehransko dopolnilo Quamtrax Kre-Alkalyn® 3000 vsebuje kreatin z uradnim patentom US Patent No. 6399661

Kategoriji: ,

Opis

Prehransko dopolnilo Quamtrax Kre-Alkalyn® 3000 vsebuje kreatin z uradnim US Patent No. 6399661 iz 4. junija 2002. Gre za obliko kreatina, ki je bolj odporna na pogoje v človeških prebavilih in se ne pretvori v kreatinin, ko pride v želodec. Ima enake lastnosti, kar se tiče učinka kot navadni kreatin monohidrat, vendar se boljše absorbira. To rezultira tudi v tem, da so odmerki manjši kot pri navadnem kreatinu.

Quamtrax Kre-Alkalyn® 3000 ne zahteva običajne faze nalaganja kot kreatin monohidrat v prvem tednu uporabe. Pri razvoju Kre-Alkalyna® so ugotavljali čas pretvorbe v kreatinin. Ta je neposredno povezan s pH tekočine, ki se uporablja za mešanje oz. ki pride v stik s kreatinom. Nižji je pH hitrejša je pretvorba kreatina v kreatinina. Ugotovili so tudi, da je zmanjšana pretvorba v kreatinin pri pH tekočine nad 7, pri pH nad 12 pa pretvorbe ni več. Za Kre-Alkalyn® je značilno, da je sintetiziran na poseben način, ki obvaruje njegovo strukturo pred vplivi nizkega pH in tako zmanjša pretvorbo v kreatinin in poveča biološko vrednost. Takšna struktura kreatina ima prednosti, saj se uporablja manjše odmerke (1-3 g na dan).

Presnovni produkt kreatina je kreatinin, ki se uporablja kot parameter za določanje ledvične funkcije. Kreatinin nastane ko kreatin opravi svojo funkcijo v mišičnih celicah in se nato izloča skozi ledvice.

Quamtrax Kre-Alkalyn® 3000 je primeren za eksplozivne športe in vse tiste, ki opravljajo krajše in visoko intenzivne napore. Izdelek je primerno kombinirati poleg urejene prehrane in intenzivne redne vadbe.

Prednosti Quamtrax Kre-Alkalyn®:

  • manjši odmerki
  • višja biološka vrednost
  • patentirana formula
Sestava na 2 kapsuli
Kre-alkalyn 1500 mg

SESTAVINE:
Kre-Alkalyn (kreatin monohidrat s pH vrednostjo 12), želatina.

NAVODILO ZA UPORABO:
Dnevno zaužijte 2 do 4 kapsule z zadostno količino vode 30 minut pred fizično aktivnostjo.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA:
2 do 4 kapsule. Ne preseči priporočenega dnevnega odmerka.

OPOZORILO:
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelek hraniti v suhem prostoru, stran od vira toplote. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi. Po uporabi tesno zapreti embalažo. V primeru daljšega uživanja se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe z ledvičnimi ali jetrnimi obolenji, nosečnice in otroke mlajše od 14 let. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju bolezni.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.