Vroča ponudba
Quamtrax Nutrition

Pure Creatine – 300 g

19,99 

Prehransko dopolnilo Quamtrax Pure Creatine vsebuje čisti kreatin monohidrat.

Opis

Kreatin monohidrat spada med najbolj uporabljene izdelke v športu v zadnjih letih, kar potrjuje njegovo varnost in učinkovitost. Njegova uporaba je začela naraščati po Olimpijskih igrah v Barceloni leta 1992.

Kreatin pomaga pri povečevanju fizične sposobnosti za opravljanje kratkih, ponavljajočih, visoko intenzivnih naporov, zato služi kot pomemben dodatek vsem športnikom, ki se ukvarjajo z visoko intenzivno vadbo. Pri takšnih naporih je zelo pomembna molekula ATP. Ravnotežje med ATP in ADP oziroma čim hitrejša obnova adenozin trifosfata je ključna za lažje premagovanje ponavljajočih najvišjih naporov – dviganja uteži in šprintov.

Quamtrax Pure Creatine je izdelek, sestavljen izključno iz 100% čistega kreatina.

Pravilno načrtovan trening višje intenzitete lahko pripomore k izboljšanju vaših rezultatov in ciljev.

SESTAVA na 3 g 
Kreatin monohidrat  3 g

SESTAVINE:
Kreatin monohidrat.

NAVODILO ZA UPORABO:
Zaužijte eno čajno žličko (3 g) Quamtrax Pure Creatine približno 20 minut pred vadbo z zadostno količino vode. Priporočamo vsaj 300 ml.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA:
3 g. Ne preseči priporočenega dnevnega odmerka.

OPOZORILO:
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelek hraniti v suhem prostoru, stran od vira toplote. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi. Po uporabi tesno zapreti embalažo. V primeru daljšega uživanja se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe z ledvičnimi ali jetrnimi obolenji, nosečnice in otroke mlajše od 14 let. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju bolezni.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.