Micellar Casein – 907 g

Micellar Casein – 907 g

28,99 

Športna prehrana Quamtrax Micellar Casein vsebuje mlečno beljakovino kazein in se ob pripravi zgosti v okusen napitek…

Počisti

Opis

Športna prehrana Quamtrax Micellar Casein so beljakovine pridobljene iz svežega posnetega mleka. Vsebuje samo čisti micelarni kazein. Nedenaturirani kazein ima visoko in ustrezno biološko vrednost, večjo od mnogih drugih beljakovin. Kazein je beljakovina, ki omogoča počasnejši prehod aminokislin v krvi in lahko več ur zagotavlja pozitivno bilanco dušika. Ta je še posebej pomembno, ko intenzivno treniramo in opravljamo izrazito fizično delo. Ravno ta lastnost omogoča kazeinu višji antikataboličen učinek v primerjavi z ostalimi beljakovinami.

Športna prehrana Quamtrax Micellar Casein vsebuje čisti micelarni kazein.

Quamtrax Micellar Casein je primerna izbira za določene dele dneva, na primer ponoči, med obroki ali v času podaljšanega posta, saj je primerno dopolnilo beljakovin k vaši vsakodnevni pravilni prehrani. Formula je okrepljena z esencialnimi maščobnimi kislinami, L-Glutaminom in Acetil-L-Glutaminom, ki pripomorejo k hitrejši regeneraciji mišičnega tkiva. Dodan je tudi bromelain, to je encim, ki izboljšuje prebavo beljakovin in s tem izboljšuje njihovo absorpcijo.

HRANILNA VREDNOST 100 g
Energijska vrednost 365 kcal
Maščobe 2,27 g
Ogljikovi hidrati 7,8 g
Beljakovine 78,26 g

*sestava lahko varira glede na okus. Podatki so za okus vanilija.

SESTAVINE (okus čokolada):
Mlečne beljakovine (micelarni kazein, kalcijev kazeinat), srednjeverižni trigliceridi (MCT), sončnično olje, ekstra deviško olivno olje, L-glutamin, bromelain, N-acetil-L-glutamin, sladili (sukraloza (E-955), saharin (E-954)), nemasten kakav v prahu, kakav v prahu, lešnikovo mleko v prahu.

SESTAVINE (okus vanilija):
Mlečne beljakovine (micelarni kazein, kalcijev kazeinat), aroma vanilije, srednjeverižni trigliceridi (MCT), sončnično olje, vanilin v prahu, ekstra deviško olivno olje, L-glutamin, bromelain, N-acetil-L-glutamin, sladili (sukraloza (E-955), saharin (E-954))..

NAVODILO ZA UPORABO:
Zmešajte 1 odmerek (40 g) skupaj z vodo ali nemastnim mlekom in zaužijte takoj po treningu.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA:
1-2 odmerka (40-80 g) na dan oziroma po potrebi posameznika.

POZOR:
Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju bolezni. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.