Chicken Breast – 100 g

Chicken Breast – 100 g

3,49 

Piščančje meso pripravljeno za okusen obrok.

Opis

Quamtrax Chicken Breast vsebuje čiste piščančje prsi v vodi. Izdelek spada v linijo Quamtrax Nutrition Gourmet ter vsebuje 100g piščančjih prsi na vsako konzervo. Izdelek je zasnovan posebej za uporabo med športniki, ki si želijo zagotoviti maksimalen vnos beljakovin in minimalen vnos maščob ter soli.

Vsak izdelek vsebuje 100g najboljših piščančjih prsi, ki ponujajo kar 29,7g beljakovin oz proteinov z le 2,6g maščob in brez ogljikovih hidratov.
Quamtrax Chicken Breast piščančje prsi so pripravljene izključno s piščancem in vodo brez dodatka soli, barvil ali konzervansov.

Vsaka konzerva piščančjih prsi zagotavlja 142 kalorij in nam pomaga vzdrževati uravnoteženo in nadzorovano dieto. Proteini so zagotovo pomembni v dieti vsakega fitneserja ali drugega športnika. Poleg uživanja tun iz konzerv si lahko sedaj zagotovite okusno meso piščančjih prsi, ki ga z malo domišljije v kuhiniji lahko uporabite za okusne solate, omlete, sendviče, riž in podobno. Quamtrax Chicken Breast je naraven in zdrav obrok piščančjega mesa, pri čemer ni potrebno izgubljati časa za kuhanje. Izdelek je zagotovo zanimiv za vse športnike na dieti in tiste, ki si želijo izgubiti odvečno telesno težo, saj zagotavlja minimalen vnos kalorij in zelo nizek odstotek maščob.

Glavne prednosti Quamtrax Chicken Breast:

  • bogat vir beljakovin z nizko vsebnostjo nasičenih maščob
  • 100% naravne sestavine, brez dodatkov.
  • enostavna uporaba kjerkoli se nahajate
  • že pripravljene za neposredno uživanje
  • idealno za solate, sendviče, omlete, pice, riž, testenine
  • daljši rok uporabe
  • brez umetnih barvil ali konzervansov
  • ne vsebuje glutena in alergenov.
HRANILNA VREDNOST 100 g
Energijska vrednost 142 kcal
Maščobe 2,6 g
   -nasičene 0,8 g
   -mono nenasičene 0,4 g
   -poli nenasičene 0,1 g
Ogljikovi hidrati 0,1 g
Beljakovine 26,7 g
Sol > 0,1 g

SESTAVINE:
Piščančja prsa, voda.

NAVODILO ZA UPORABO:
Zaužijte poljubno količino izdelka.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA:
Po potrebi posameznika.

POZOR:
Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju bolezni. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.