Classic ZMA – 120 kapsul

Classic ZMA – 120 kapsul

14,99 

INN Supplements Classic ZMA je izdelek s kombinacijo treh sestavin, in sicer cink, magnezij in vitamin B6.

Dodaj na Seznam želja
  • Opis
  • Hranilna vrednost
  • Mnenja (0)

Opis

INN Supplements Classic ZMA je izdelek s kombinacijo treh sestavin, in sicer cink, magnezij in vitamin B6. Ta kombinacija predstavlja naraven kompleks, ki lahko deluje tako anabolično kot rahlo antioksidativno. Slednje je pomembno za zaščito organizma pred intenzivnimi fizičnimi naporim. ki sproščajo proste radikale in povzročajo oksidativni stres.

Glavni učinek INN Supplements Classic ZMA je vpliv na raven testosterona in njegovo povečano izločanje. Testosteron je močan moški spolni hormon, ki vpliva na številne fiziološke procese, tudi na rast mišične mase in moči. Poleg naštetih ima ta hormon pozitiven vpliva na zanjšanje mišičnega katabolizma in povečano sintezo mišičnih beljakovin ter regeneracijo tkiv.

Izdelek dopolnjuje prehrano, ki je lahko pomankljiva predvsem s cinkom, zlasti pri intenzivnih fizičnih naporih.

HRANILNA VREDNOST 1 kapsula  % PDV*
Magnezij 150 mg 40
Cink 10 mg 100
Vitamin B6 3,5 mg 250

*% PDV – odstotek priporočenih dnevnih vrednosti

Magnezijev oksid, magnezijev citrat, cinkov glukonat, piridoksinijev klorid, želatina, sredstvo proti sprijemanju (magnezijev stearat), sredstvo proti sprijemanju (silicijev dioksid).

NAVODILO ZA UPORABO:
Dnevno zaužijte 1 kapsulo INN Supplements Classic ZMA z zadostno količino vode pred spanjem. Priporočljivo je na prazen želodec.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA:
1 kapsula. Ne preseči priporočljiv dnevnih odmerkov.

POZOR:
Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. V primeru daljšega uživanja se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe z ledvičnimi ali jetrnimi obolenji, nosečnice in otroke mlajše od 14 let. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju  bolezni. Shranjevati nedosegljivo mladim otrokom. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.