Classic ZMA – 120 kapsul

Classic ZMA – 120 kapsul

14,99 

Prehransko dopolnilo za športnike INN Supplements Classic ZMA vsebuje pomembna minerala cink in magnezij ter vitamin B6.

Opis

Prehransko dopolnilo za športnike INN Supplements Classic ZMA vsebuje pomembna minerala cink in magnezij ter vitamin B6. Ta kombinacija predstavlja naraven kompleks, ki je pomemben za normalno vzdrževanje testosterona v krvi. Izdelek je primeren za uporabo ob intenzivnem fizičnem naporu, ki povzroča proste radikale in oksidativni stres.

Testosteron je močan moški spolni hormon, ki vpliva na številne fiziološke procese, tudi na rast mišične mase in moči. Poleg naštetih ima ta hormon pozitiven vpliva na zmanjšanje mišičnega katabolizma in povečano sintezo mišičnih beljakovin ter regeneracijo tkiv.

V določenih primerih je prehrana lahko pomankljiva s cinkom. To je zlasti pomembno ob povečanih fizičnih naporih. Dodatek cinka k dnevni prehrani lahko v teh primerih pozitivno vpliva na zdravje predvsem pri moških, saj ima številne funkcije v metabolizmu makrohranil.

Poleg cinka imata pomembno vlogo tudi vitamin B6 ter magnezij. Oba sodelujeta v številnih procesih, med katerimi so za športnike zagotovo pomembna vpliva na mišice ter metabolizem.

Glavne lastnosti izdelka INN Supplements Classic ZMA:

  • cink sodeluje pri vzdrževanju ravni testosterona v krvi
  • cink prispeva k obrambi celic pred oksidativnim stresom
  • vitamin B6 vpliva na normalen metabolizem beljakovin
  • vitamin B6 prispeva k normalnemu energetskemu metabolizmu
  • magnezij je pomemben za normalno delovanje mišic

HRANILNA VREDNOST 1 kapsula  % PDV*
Magnezij 150 mg 40
Cink 10 mg 100
Vitamin B6 3,5 mg 250

*% PDV – odstotek priporočenih dnevnih vrednosti

SESTAVINE:
Magnezijev oksid, magnezijev citrat, cinkov glukonat, piridoksinijev klorid, želatina, sredstvo proti sprijemanju (magnezijev stearat), sredstvo proti sprijemanju (silicijev dioksid).

NAVODILO ZA UPORABO:
Dnevno zaužijte 1 kapsulo INN Supplements Classic ZMA z zadostno količino vode pred spanjem. Priporočljivo je na prazen želodec.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA:
1 kapsula. Ne preseči priporočljiv dnevnih odmerkov.

OPOZORILO:
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju bolezni. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi. V primeru daljšega uživanja se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe z ledvičnimi ali jetrnimi obolenji, nosečnice in otroke mlajše od 14 let.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.