Quamtrax Nutrition

Essentials ZMA – 100 kapsul

9,99 

Prehransko dopolnilo za športnike Quamtrax ZMA je mešanica cinka, magnezija in je primerna za dopolnjevanje mineralov.

Opis

Prehransko dopolnilo Quamtrax ZMA vsebuje naravno prisotna minerala cink in magnezij. Njihovo sinergistično delovanje lahko vpliva na vzdrževanje normalne ravni testosterona pri moških, kar posledično lahko pripelje do nekaterih želenih učinkov ob intenzivnem mišičnem delu.

Testosteron je glavni moški spolni hormon, ki lahko vpliva na povečanje moči, regeneracije in dvig mišične mase, predvsem pri tistih, ki s hrano vnesejo zelo majhne količine cinka in imajo zaradi tega pomanjkanje. Nižja raven hormona testosterona vpliva močno na počutje, libido in raven energije. Ustrezen nivo tega hormona zagotovljeno pomaga pri izboljšani regeneraciji in napredku pri vadbi, sploh pri vadbi s težkimi bremeni v fitnes centrih in utežarnah.

HRANILNA VREDNOST 1 kapsula  % PDV
Energijska vrednost 0 kcal
Magnezij (magnezijev oksid) 300 mg 80%
Cink (cinkov glukonat) 15 mg 150%
Vitamin B6 5,5 mg 392,50%

*% PDV – odstotek priporočenih dnevnih vrednosti

SESTAVINE:
Magnezijev oksid, cinkov glukonat, želatina, sredstvo proti sprijemanju (magnezijev stearat).

NAVODILO ZA UPORABO:
Dnevno zaužijte 1 kapsulo Quamtrax ZMA z zadostno količino vode.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA:
1 kapsula. Ne preseči priporočenega dnevnega odmerka.

OPOZORILO:
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelek hraniti v suhem prostoru, stran od vira toplote. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi. Po uporabi tesno zapreti embalažo. V primeru daljšega uživanja se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe z ledvičnimi ali jetrnimi obolenji, nosečnice in otroke mlajše od 14 let. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju bolezni.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.