Quamtrax Nutrition

Essentials Chromium Piccolinate – 100 tablet

14,99 

Prehransko dopolnilo Quamtrax Chromium Picolinate vsebuje mineral krom.

Kategorija:

Opis

Krom v obliki pikolinata

Quamtrax Chromium picolinate je prehransko dopolnilo s povečano vsebnostjo minerala krom. Mineral je v obliki poznanega kromijevega pikolinata. V tej spojini je krom trivalenten.

Krom je pomemben mineral, ki ga je potrebno dnevno vnašati s prehrano.

Glavne lastnosti kroma v organizmu:

  • sodeluje pri normalnem metabolizmu makrohranil
  • pomemben pri vzdrževanju normalnih nivojev glukoze v krvi

Z nivoji glukoze v krvi je povezan hormon inzulin. Ta nadzoruje raven sladkorja v krvi, ki je pomemben zdravstven dejavnik. Hormon inzulin je pomemben anabolni hormon tudi pri sintezi beljakovin.

Naporna vadba v številnih športnih pospešuje izgubo kroma preko urina, kar povečuje možnosti za primanjkljaj. Tri valentni krom (Cr3+) je naravno prisotna sestavina v organizmu, ki opravlja pomembno vlogo.

Hranilna vrednost 1 tableta %PDV
Kromijev pikolinat 1,66 mg
   -krom 200 mcg 500%

*% PDV – odstotek priporočenih dnevnih vrednosti

SESTAVINE:
Sredstvo za povečanje prostornine (mikrokristalinična celuloza), sredstvo proti sprijemanju (silicijev dioksid, magnezijev stearat), kromijev pikolinat.

NAVODILO ZA UPORABO:
Dnevno zaužijte 1 kapsulo z zadostno količino vode.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA:
1 kapsula. Ne preseči priporočenega dnevnega odmerka.

OPOZORILO:
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelek hraniti v suhem prostoru, stran od vira toplote. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi. Po uporabi tesno zapreti embalažo. V primeru daljšega uživanja se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe z ledvičnimi ali jetrnimi obolenji, nosečnice in otroke mlajše od 14 let. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju bolezni.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.