Quamtrax Nutrition

Direct BCAA 1000 – 500 tablet

24,99 

Prehransko dopolnilo za športnike Quamtrax Direct BCAA 1000 vsebuje esencialne verižno razvejane aminokisline.

Kategoriji: ,

Opis

Prehransko dopolnilo za športnike Quamtrax Direct BCAA 1000 ima visoko vsebnost esencialnih verižno razvejanih aminokislin BCAA. To so L-Levcin, L-Izolevcin in L-Valin. Glavna prednost izdelka z BCAA je, da vsebuje kar 1000 mg teh esencialnih aminokislin na tableto.

Zmes BCAA aminokislin v Quamtrax Direct BCAA 1000 je v razmerju 2:1:1, pri čemer prevladuje L-Levcin. Ravno ta aminokislina ima največ ugodnih lastnosti za telo športnika. Pomembno je, da si športniki pred in po intenzivnem treningu zagotovijo ustrezen vnos esencialnih snovi za obnovo mišičnega tkiva.

Verižno razvejane aminokisline BCAA se absorbirajo zelo preprosto kot di- ali tripeptidi ali tudi kot posamezne aminokisline. Njihova absorpcija je enostavna in hitra in ne predstavlja nobene težave za prebavni trakt. BCAA aminokisline priporočamo za uporabo ob intenzivnem in rednem treningu, najboljše pred in po vadbi. Količina vnosa BCAA je odvisna od telesne teže in mišične mase posameznika.

Glavne lastnosti Quamtrax Direct BCAA 1000:

  • 1 g BCAA aminokislin na tableto
  • razmerje 2:1:1 v prid L-levcina
  • 500 tablet na pakiranje
Hranilna vrednost 1 tableta 5 tablet
Energijska vrednost 0 kcal 0 kcal
L-levcin 0,5 g 2,5 g
L-isolevcin 0,25 g 1,25 g
L-valin 0,25 g 1,25 g

SESTAVINE:
L-levcin, L-isolevcin, L-valin.

Lahko vsebuje sledi mleka, soje, glutena, jajc in rib.

NAVODILO ZA UPORABO:
Zaužijte 5 tablet Quamtrax Direct BCAA 1000 pred ali po treningu z zadostno količino vode ali količino razdelite na dva dela pred in po vadbi.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA:
5 tablet. Ne preseči priporočenega dnevnega odmerka.

OPOZORILO:
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelek hraniti v suhem prostoru, stran od vira toplote. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi. Po uporabi tesno zapreti embalažo. V primeru daljšega uživanja se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe z ledvičnimi ali jetrnimi obolenji, nosečnice in otroke mlajše od 14 let. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju bolezni.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.