Quamtrax Nutrition

Direct BCAA+Glutamine – 500 g

24,99 

Prehransko dopolnilo Quamtrax Direct BCAA+Glutamine, s sladili, vsebuje mešanico aminokislin BCAA in glutamina.

Kategorije: , ,
Počisti

Opis

Quamtrax Direct BCAA+Glutamine je prehransko dopolnilo za športnike, namenjen uporabi pred, med in po vadbi. Glavne sestavine tega izdelka za športnike so verižno razvejane aminokisline BCAA ter L-glutamin. Omenjeni aminokislini spadata med najpomembnejše za fizično aktivne ljudi, saj so prisotni v visokem odstotku v aminokislinskem bazenu.

BCAA so verižno razvejane aminokisline, ki so izredno popularne za uporabo pred in po vadbi. Med strogo dieto se aminokisline še bolj uporabljajo, saj je zaradi zmanjšanega kaloričnega vnosa potreba po njih večja. BCAA sestavljajo tri aminokisline, in sicer L-levcin, L-isolevcin in L-valin.

L-glutamin je poleg BCAA druga najpopularnejša aminokislina, ki jo uporabljajo tako športniki pri anaerobnih kot aerobnih naporih. Preprosto dejstvo je, da je to najpogosteje prisotna aminokislina, ki se uporablja tudi v bolnišnicah.

Glavne lastnosti Quamtrax Direct BCAA+Glutamine:

  • visoka vsebnost aminokisline
  • razmerje BCAA:Glutamin je 1:1
  • dober okus
Hranilna vrednost na 5 g (1 odmerek)
Energijska vrednost 0 kcal
L-levcin 1,16 g
L-isolevcin 0,58 g
L-valin 0,58 g
L-glutamin 2,315 g

*sestava lahko varira glede na okus. Podatki so za okus limona.

SESTAVINE (okus imona):
Levcin, isolevcin, valin, L-glutamin, sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), aroma, sladilo (sukraloza), barvilo (tartrazin). Lahko vsebuje sledi mleka, soje, glutena, jajc in rib. *Tartrazin lahko negativno vpliva na aktivnost in pozornost otrok.

SESTAVINE (okus pomaranča):
Levcin, isolevcin, valin, L-glutamin, sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), aroma, sladilo (sukraloza), barvilo (E-110). Lahko vsebuje sledi mleka, soje, glutena, jajc in rib. *E-110 lahko negativno vpliva na aktivnost in pozornost otrok.

NAVODILO ZA UPORABO:
Zaužijte 5 g pred treningom in 5 g po treningu. Izdelek lahko mešate z vodo in uživate kot pijačo.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA:
5-10g. Ne preseči priporočenega dnevnega odmerka.

OPOZORILO:
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelek hraniti v suhem prostoru, stran od vira toplote. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi. Po uporabi tesno zapreti embalažo. V primeru daljšega uživanja se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe z ledvičnimi ali jetrnimi obolenji, nosečnice in otroke mlajše od 14 let. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju bolezni.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.