Fruit Fresh BCAA Juice – 600 g

Izjemna cena

Fruit Fresh BCAA Juice – 600 g

32,99  19,79 

KRAJŠI ROK UPORABE, UPORABNO NAJMANJ DO KONCA APRILA 2020

Prehransko dopolnilo INN Supplements Fruit fresh BCAA juice, s sladili, je v obliki obogatenega napitka z BCAA aminokislinami.

Kategoriji: , Oznaki: ,
Počisti

Opis

Prehransko dopolnilo INN Supplements Fruit fresh BCAA juice je primeren za vse, ki si želijo uživati BCAA aminokisline z okusom direktno med samim treningom. Izdelek vsebuje poznane esencialne verižno razvejane aminokisline BCAA, in sicer gre za L-Levcin, L-Isolevcin in L-Valin.

Intenziven trening z utežmi ali druge visoko intenzivne ali dolgotrajne vadbe vodijo hitro v stanje katabolizma oziroma mišične razgradnje. Aminokisline BCAA so eden izmed pomembnejši izdelkov za uporabo po takšnih obremenitvah. Aminokisline levcin, valin in isolevcin spadajo med esencialne aminokisline in morajo biti v telo vnešene obvezno s prehrano, saj jih telo samo ne more sintetizirati. Aminokisline BCAA so pomembno prehransko dopolnilo za uporabo med treningi, kjer imate za cilj povečanje mišične mase. Za doseganje zastavljenega cilja je potrebno imeti ustrezno intenzivno vadbo (dovolj velika stimulacija mišič), ustrezen in pravilen kaloričen vnos ter počitek.

Med vsemi esencialnimi aminokislinami spadajo BCAA aminokisline med glukogene, torej lahko v telesu sodelujejo v procesu glukoneogeneze – sintezi glukoze. To se lahko zgodi takrat ko pride do izčrpanja glikogenskih zalog. Gikogen v mišicah in jetrih se lahko hitro izprazni kot posledica zelo intenzivne ali dolgotrajne vadbe ter tudi zaradi omejenega kaloričnega vnosa.

Odlično mešanje, topnost in okus BCAA aminokislin!

INN Supplements Fruit fresh BCAA juice je prehransko dopolnilo za uporabo pred in med vadbo. Izdelek vsebuje standardno razmerje aminokislin 2:1:1 – L-Levcin, L-Isolevcin in L-Valin brez dodanih sladkorjev. Za razliko od večine ostalih BCAA aminoksiline je INN Supplements Fruit fresh BCAA juice mikroniziran in se v vodi popolnoma raztopi v par minutah.

INN Supplements Fruit fresh BCAA juice vsebuje kar 9,5g verižno razvejanih aminokislin na 10g odmerek in je odličnega okusa.

HRANILNA VREDNOST 10 g  100 g
Energijska vrednost 38,9 kcal 389 kcal
L-levcin 4,73 g 47,3 g
L-isolevcin 2,36 g 23,6 g
L-valin 2,36 g 23,6 g

SESTAVINE (limona):
L-levcin, L-isolevcin, L- valin, emulgator (sojin lecitin), sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), arome, sladilo (sukraloza).

SESTAVINE (lubenica):
L-levcin, L-isolevcin, L- valin, emulgator (sojin lecitin), sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), arome, sladilo (sukraloza), barvilo (rdeča pesa).

SESTAVINE (pomaranča):
L-levcin, L-isolevcin, L- valin, emulgator (sojin lecitin), sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), arome, sladilo (sukraloza), barvilo (beta karoten).

NAVODILO ZA UPORABO:
Zmešajte 10 g pred ali med treningom s 500-700 ml vode in dobro premešajte. V par minutah se bodo aminokisline popolnoma raztopile.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA:
10 g. Ne preseči priporočenega dnevnega odmerka.

POZOR:
Izdelek je proizveden v obratu, kjer se pridelujejo tudi: mleko, soja, pšenica, jajca, grah, oreščki.

OPOZORILO:
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju bolezni. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi. V primeru daljšega uživanja se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe z ledvičnimi ali jetrnimi obolenji, nosečnice in otroke mlajše od 14 let.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.