Quamtrax Nutrition

Essentials Raspberry Ketones – 90 kapsul

14,99 

Prehransko dopolnilo Quamtrax Raspberry Ketones vsebuje malinine ketone.

Availability: Ni na zalogi Kategoriji: ,

Opis

Prehransko dopolnilo Quamtrax Raspberry Ketones vsebuje ketone maline. Vsebuje le čisti ekstrakt malin s skoraj 100% vsebnostjo čistih malininih ketonov. To prehransko dopolnilo je pridobljeno neposredno in izključno iz rdečih malin, zato tudi vsebuje visoko koncentracijo ketonov.

Quamtrax Raspberry Ketons je zelo priljubljen prehranski dodatek v obliki kapsul. Izdelek je namenjen vsem tistim, ki so prilagodili svojo prehrano in začeli redno trenirati. Uporabljamo ga lahko ob programih za izgubo telesne teže oziroma hujšanju.

Z ustrezno prehrano in redno vadbo poskrbimo za pospešen metabolizem. To pomeni povečana poraba energije v mirovanju in zato poslednično zmanjšanje maščobnih oblog. Pri tem je pomembno, da nadzorujemo željo po pretiranemu uživanju hrane, saj se apetit povečuje s povečevanjem intenzitete vadbe.

Sestava na 4 kapsule
Izvleček malin (malinovi ketoni) 2000 mg

SESTAVINE:
Izvleček malin (malinovi ketoni), sredstvo proti sprijemanju (magnezijev stearat), želatina.

NAVODILO ZA UPORABO:
Dnevno zaužijte 2-4 kapsule Quamtrax Raspberry Ketones z zadostno količino vode po obroku.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA:
4 kapsule. Ne preseči priporočenega dnevnega odmerka.

OPOZORILO:
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelek hraniti v suhem prostoru, stran od vira toplote. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi. Po uporabi tesno zapreti embalažo. V primeru daljšega uživanja se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe z ledvičnimi ali jetrnimi obolenji, nosečnice in otroke mlajše od 14 let. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju bolezni.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.