INN Supplements

BurnAll Pro – 60 kapsul

20,99 

Prehransko dopolnilo INN Supplements BurnAll Pro uvrščamo v skupino termogenikov oziroma izdelkov, ki pospešujejo izgubo telesne maščobe.

Opis

INN Supplements BurnAll Pro je prehransko dopolnilo, ki ga uvrščamo v skupino termogenikov oziroma izdelkov, ki pospešujejo izgubo telesne maščobe. V to skupino spadajo prehranska dopolnila, ki naj bi povečala metabolizem maščob, porabo energije, zmanjšala absorpcijo maščob, pospešila izgubo telesne mase ter povečala oksidacijo maščob med telesno aktivnostjo. Sestavine v termogenikih so namenjene hormonski stimulaciji, ki se odrazi v povečani razgradnji maščob in njihovi uporabi kot vir energije.

Potrebno pa se je zavedati, da nobeno prehransko dopolnilo ne bo nadomestilo slabega načina prehranjevanja oziroma pomanjkanja telesne aktivnosti. V primeru, da želimo izgubiti telesno maso oziroma maščobo in imamo zdrave prehranjevalne navade, nam bodo termogeniki pri tem pomagali, tako da nam dajo več energije med treningi, zavirajo apetit, pospešijo porabo telesne maščobe kot vira energije ter povečajo metabolizem.

Sestava na 1 kapsulo
Izvleček zelenega čaja (95% polifenoli/50% EGCG) 270 mg
Kofein 110 mg
L-teanin 100 mg
Navadni regrat (5% taraksol) 100 mg
Gurmar (Gymnema sylvestre) (75% gimnemična kislina) 100 mg
Afriški črni fižol (Griffonia simplicifolia) (98% 5-hidroksitriptofan 5-HTP) 60 mg
Sinefrinijev klorid 10 mg
Izvleček črnega popra 10 mg

SESTAVINE:
Izvleček zelenega čaja (95% polifenoli, 50% EGCG), kofein, navadni regrat (5% taraksol), L-teanin, gurmar (Gymenma sylvestre (75% gimnamična kislina), afriški črni fižol (Griffonia simplicifolia) (98% 5-hidroksitriptofan), sinefrinijev klorid, izvleček črnega popra, želatina (kapsula, sredstvo proti sprijemanju (magnezijev stearat). Proizvedeno v obratu, kjer se predelujejo kosmiči, ječmen, pšenica, oreščki, ribe (hondroitin sulfat), jajca, mleko in soja.

NAVODILO ZA UPORABO:
Dnevno zaužijte 1-2 kapsuli z zadostno količino vode, priporočamo 30min pred fizično aktivnostjo ali 1-2 kapsuli pred zajtrkom in 1-2 kapsuli popoldan.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA:
3 kapsule. Ne preseči priporočenega dnevnega odmerka.

POZOR:
Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. V primeru daljšega uživanja se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe z ledvičnimi ali jetrnimi obolenji, nosečnice in otroke mlajše od 14 let. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju bolezni. Shranjevati nedosegljivo mladim otrokom. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.