Quamtrax Nutrition

Pure CLA – 90 kapsul

16,99 

Prehransko dopolnilo Quamtrax Pure CLA vsebuje čisto registrirano konjugirano linolno kislino Clarinol.

Kategoriji: ,

Opis

Prehransko dopolnilo Quamtrax Pure CLA vsebuje naravno konjugirano maščobno kislino, ki je tudi del naše dnevne prehrane, vendar običajno v manjših količinah. Quamtrax Pure CLA je izdelan iz linolne maščobne kisline s spremembo njegove kemične strukture. CLA je prisotna v nekaterih proizvodih kot so mleko, goveje meso in mlečni izdelki. Izkazalo se je, da je stopnja CLA oz. konjugirane linolne kisline v mleku povečana, če so govedo krmili s travo namesto žita. Običajna prehrana vsebuje nizko količino CLA, ki je prenizka za ustrezne pozitivne učinke poleg redne telesne vadbe.

Quamtrax Pure CLA vsebuje visokokakovosten in koncentriran Clarinol 80 izdelan iz naravnega sončničnega olja ter na embalaži nosi logotip o čistosti in kakovosti. Takšna konjugirana linolna kislina vsebuje 2 izomera v razmerju 50:50 (9cis-11trans in 10trans-12cis).

Glavne lastnosti Quamtrax Pure CLA:

  • vsebuje 810mg CLA na kapsulo
  • Clarinol je priznana blagovna znamka

SESTAVINE:
Clarinol A-80 (1000 mg konjugirane linolne kisline, pridobljene iz 80% olja žafranike (CLA)), želatina, glicerol, naravni antioksidant tokoferol (E-306).

NAVODILO ZA UPORABO:
Dnevno zaužijte 3 kapsule z zadostno količino vode po obroku.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA:
3 kapsule. Ne preseči priporočenega dnevnega odmerka.

OPOZORILO:
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelek hraniti v suhem prostoru, stran od vira toplote. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi. Po uporabi tesno zapreti embalažo. V primeru daljšega uživanja se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe z ledvičnimi ali jetrnimi obolenji, nosečnice in otroke mlajše od 14 let. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju bolezni.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.