Quamtrax Nutrition

Super BCAA 4:1:1 Advanced – 400 tablet

30,99 

Prehransko dopolnilo za športnike Quamtrax Super BCAA vsebuje esencialne verižno razvejane aminokisline L-levcin, L-izolevcin in L-valin v razmerju 4:1:1.

Kategoriji: ,

Opis

Prehransko dopolnilo za športnike Quamtrax Super BCAA Advanced vsebuje esencialne verižno razvejane aminokisline BCAA in sicer L-Levcin, L-Izolevcin in L-Valin v razmerju 4:1:1. Poleg esencialnih BCAA aminokislin vsebuje še L-Glutamin, ki je najbolj prisotna aminokislina v mišičnem tkivu.

Zmes BCAA v Quamtrax Super BCAA Advanced je v razmerju 4:1:1 in je narejena z namenom povečanega vnosa L-Levcina, saj ravno tej aminokislini pripisujejo največ ugodnih lastnosti. Poleg naštetih aminokislin vsebuje to prehransko dopolnilo še vitamin B6, vitamin C in vitamin B1. Dodatek vitaminov med drugim pripomore k normalni presnovi beljakovin in glikogena.

Kot vse ostale aminokisline se tudi BCAA absorbirajo zelo preprosto kot di- ali tripeptidi ali tudi kot posamezne aminokisline. Absorpcija aminokislin je enostavna in hitra in ne predstavlja nobene težave za prebavni trakt. BCAA (verižno razvejane aminokisline – kot so v Quamtrax Super BCAA Advanced) priporočamo za uporabo ob intenzivnem in rednem treningu, najboljše pred samo vadbo.

Lastnosti prehranskega dopolnila Quamtrax Super BCAA advanced:

  • razmerje aminokislin 4:1:1,
  • 400 tablet na pakiranje,
  • dodatek vitamina B6, B1 in vitamina C.
HRANILNA VREDNOST 6 tablet  % PDV
Energijska vrednost 0 kcal
L-levcin 3,6 g
L-isolevcin 0,9 g
L-valin 0,9 g
L-glutamin 0,5204 g
Vitamin C 78 mg 97,5%
Riboflavin (vitamin B2) 0,21 mg 15%
Vitamin B6 0,21 mg 15%

SESTAVINE:
L-levcin, L-isolevcin, L-valin, L-glutamin, vitamin C (askorbinska kislina), vitamin B6 (piridoksinijev klorid), Riboflavin (vitamin B2), kalcijev fosfat, sredstvo za povečanje prostornine (maltodekstin), mikrokristalinična celuloza, sredstvo proti sprijemanju (magnezijev stearat, silicijev dioksid).

NAVODILO ZA UPORABO:
Zaužijte 6 tablet pred, med ali po treningu z zadostno količino vode.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA:
6 tablet. Ne preseči priporočenega dnevnega odmerka.

OPOZORILO:
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelek hraniti v suhem prostoru, stran od vira toplote. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi. Po uporabi tesno zapreti embalažo. V primeru daljšega uživanja se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe z ledvičnimi ali jetrnimi obolenji, nosečnice in otroke mlajše od 14 let. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju bolezni.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.