INN Supplements

ArgiPower Pump – 250 g

14,99 

Prehransko dopolnilo za športnike INN Supplements argiPOWER Pump vsebuje 100% čisto aminokislino L-arginin.

Kategoriji: ,

Opis

INN Supplements argiPOWER pump jer prehransko dopolnilo za športnike, saj vsebuje čisti L-arginin. To je neesencialna aminokislina, ki se lahko sintetizira v telesu in je postala zelo priljubljen dodatek v zadnjih letih v različnih športih.

Aminokislina L-arginin je priljubljen dodatek pri športnih aktivnostih, predvsem pred vadbo kot preworkout.

Športniki običajno posegajo po L-arginin ko:

  • trenirajo redno z utežmi v fitnesu, torej so izpostavljeni intenzivnemu fizičnemu stresu, kot na primer bodybuilding, fitness, cross fit, powerlifting, dviganje uteži
  • trenirajo vzdržljivostne discipline moči kot so veslanje, kajak, kolesarstvo
  • trenirajo aerobno/anaerobne športe kot je nogomet, košarka, rokomet, tek

Priporočljivo je vzeti od 2 do 5g INN Supplements argiPOWER pump dnevno, odvisno od vaše telesne mase. Svetujemo, da se izdelek uporablja izključno v kombinaciji z intenzivno in redno vadbo

HRANILNA VREDNOST 5 g  100 g
Energijska vrednost 0 kcal 0 kcal
L-arginin 5 g 100 g

SESTAVINE:
L-arginin.

NAVODILO ZA UPORABO:
Zaužijte eno čajno žličko (5 g) prehranskega dopolnila za športnike INN Supplements ArgiPower Pump pred treningom z zadostno količino vode.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA:
5 g. Ne preseči priporočenega dnevnega odmerka.

OPOZORILO:
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju bolezni. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi. V primeru daljšega uživanja se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe z ledvičnimi ali jetrnimi obolenji, nosečnice in otroke mlajše od 14 let.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.