ArgiPower Pump – 250 g

ArgiPower Pump – 250 g

INN Supplements argiPOWER pump vsebuje čisti L-arginin. To je neesencialna aminokislina, ki se lahko sintetizira v telesu in je postala zelo priljubljen dodatek v zadnjih letih v različnih športih.

14,99 

Kategoriji: , Oznaki: ,
Dodaj na Seznam želja
  • Opis
  • Hranilna vrednost
  • Mnenja (0)

Opis

INN Supplements argiPOWER pump vsebuje čisti L-arginin. To je neesencialna aminokislina, ki se lahko sintetizira v telesu in je postala zelo priljubljen dodatek v zadnjih letih v različnih športih.

Glavni učinek L-arginina je relaksacija krvnih žil, kar je koristno pri nekaterih športih. Študije kažejo, da lahko pomaga tudi v primeru nekaterih zdravstvenih težav in simptomov in se zato uporablja tudi v medicini. Športniki običajno posegajo po L-arginin zaradi:
1.L-arginin je prekurzor in sodeluje v sintezi molekule dušikovega oksida, ki je aktivni dejavnik pri relaksaciji žil. To je glavni učinek zaradi katerega spada L-arginin med tako imenovane NO ojačevalce (boosterje). Relaksacija krvnih žil omogoča povečan vstop krvi v tkiva pod fizičnim stresom (kot je intenzivna vadba), kri pa s tem prinaša več kisika in hranilnih snovi. Hranila so nujna za dobro izvajanje intenzivnih treningov in za hitrejše okrevanje po njih, medtem ko je kisik zelo pomemben v presnovnih procesih proizvodnje energije.
2.Pokazalo se je, da lahko L-arginin pomaga pri povečanju proizvodnje človeškega rastnega hormona. Obstaja več fizioloških poti, po katerih lahko pride do tega stanja, izgleda pa da L-arginin blokira enega izmed inhibitorje sproščanja hGH. V kombinaciji z intenzivno vadbo, zlasti pri dvigovanju težkih bremen oz. uteži, lahko L-arginin v INN Supplements argiPOWER pump pomaga pri regeneraciji in obnovi tkiv, ki smo jih poškodovali med intenzivno mišično vadbo.

Priporočljivo je vzeti od 2 do 5g INN Supplements argiPOWER pump dnevno, odvisno od vaše telesne mase. Svetujemo, da se izdelek uporablja izključno v kombinaciji z intenzivno in redno vadbo.

HRANILNA VREDNOST 5 g  100 g
Energijska vrednost 0 kcal 0 kcal
L-arginin 5 g 100 g

SESTAVINE:
L-arginin.

NAVODILO ZA UPORABO:
Zaužijte eno čajno žličko (5 g) INN Supplements ArgiPower Pump pred treningom z zadostno količino vode.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA:
5 g. Ne preseči priporočljiv dnevnih odmerkov.

POZOR:
Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. V primeru daljšega uživanja se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe z ledvičnimi ali jetrnimi obolenji, nosečnice in otroke mlajše od 14 let. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju  bolezni. Shranjevati nedosegljivo mladim otrokom. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.