Quamtrax Nutrition

L-Glutamine Powder – 400 g

19,99 

Prehransko dopolnilo za športnike Quamtrax L-Glutamine Powder vsebuje L-glutamin japonskega proizvajalca Kyowa.

Kategoriji: ,

Opis

Prehransko dopolnilo Quamtrax L-Glutamine vsebuje čisti L-glutamin, ki je ena najpomembnejših aminokislin za športnike in fizično aktivne ljudi. Čeprav ni esencialna aminokislina, ker se lahko sintetizira iz glutaminske kisline in asparagina, je zelo uporabna za vse ljudi, ki so izpostavljeni fizičnemu in psihičnemu stresu. Quamtrax L-Glutamine je priporočljiv predvsem za športnike, ki opravljajo intenziven in reden trening. L-glutamin spada med najbolj uporabljene izdelke aminokislin, saj jo uporabljajo številni športniki.

Glutamini niso vsi enaki. Pomembno je poznati njihov izvor. Quamtrax uporablja japonski Kyowa L-glutamin kot dokaz čistote in kakovosti. Kyowa je svetovno poznano japonsko podjetje, ki proizvaja aminokisline visoke kakovosti.

Glavne lastnosti Quamtrax L-glutamine powder:

  • čisti Kyowa L-glutamin
  • zelo popularen izdelek
  • preverjeno poreklo

 

HRANILNA VREDNOST 5 g  100 g
Energijska vrednost 0 kcal 0 kcal
L-glutamin (Kyowa™ Quality) 5 g 100 g

SESTAVINE:
L-glutamin (Kyowa™ Quality).

NAVODILO ZA UPORABO:
Zaužijte eno čajno žličko (5 g) Quamtrax L-Glutamine po treningu z zadostno količino vode.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA:
5-10 g. Ne preseči priporočenega dnevnega odmerka.

OPOZORILO:
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelek hraniti v suhem prostoru, stran od vira toplote. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi. Po uporabi tesno zapreti embalažo. V primeru daljšega uživanja se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe z ledvičnimi ali jetrnimi obolenji, nosečnice in otroke mlajše od 14 let. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju bolezni.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.