Quamtrax Nutrition

Essentials Vitamin E – 60 kapsul

9,99 

Prehransko dopolnilo Quamtrax Vitamin E spada med vitamine in antioksidante.

Opis

Vitamin E je antioksidant.

Quamtrax Vitamin E je prehransko dopolnilo, ki spada med vitamine in antioksidante. Pomembno vlogo pri človeku igra zaradi zaščite celic pred oksidativnim stresom. Vitamin E torej preprečuje, da bi prosti radikali lahko uničevali celice preko oksidacije lipidov.

Priporočeno je vitamin E kombinirati z vitaminom C, saj slednji pomaga pri regeneraciji reducirane oblike vitamina E, tako da ta postane ponovno aktiven.

Intenzivna fizična aktivnost sproža nastanek prostih radikalov, kar vodi do prej omenjenih procesov, pri tem Quamtrax Vitamin E pomaga pri njihovem zaviranju in s tem lahko zavira vse nadaljnje procese povezane s škodljivostjo prostih radikalov.

Quamtrax Vitamin E deluje predvsem v lipofilnem okolju (maščobe), medtem ko vitamin C v hidrofilnem (voda).

Hranilna vrednost 1 kapsula %PDV
Energijska vrednost 0 kcal
Vitamin E (D-alfatokoferol) 268 mg 2233%

*% PDV – odstotek priporočenih dnevnih vrednosti

SESTAVINE:
Vitamin E, želatina, glicerin, sredstvo za ohranjanje vlage (prečiščena voda).

NAVODILO ZA UPORABO:
Dnevno zaužijte 1 kapsulo z zadostno količino vode.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA:
1 kapsula. Ne preseči priporočenega dnevnega odmerka.

OPOZORILO:
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelek hraniti v suhem prostoru, stran od vira toplote. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi. Po uporabi tesno zapreti embalažo. V primeru daljšega uživanja se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe z ledvičnimi ali jetrnimi obolenji, nosečnice in otroke mlajše od 14 let. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju bolezni.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.