Quamtrax Nutrition

L-carnitine – 120 kapsul

19,99 

Prehransko dopolnilo Quamtrax L-carnitine s Carnipure L-karnitinom.

Opis

Prehransko dopolnilo Quamtrax L-carnitine vsebuje visoko koncentracijo aminokisline L-karnitin. Izdelek je priporočen ob programih izgube odvečne telesne teže. L-karnitin je naravna endogena snov (spada med aminokisline).

Presnova maščobnih kislin poteka v celičnih mitohondrijih, in sicer v njihovem matriksu. L-karnitin se v človeškem telesu lahko sintetizira iz aminokislin L-lizin in L-metionin.

Pri uporabi L-karnitina je pomembno to, da ste seznanjeni z njegovo kakovostjo. Quamtrax L-carnitine vsebuje visoko kakovosten in priznan L-karnitin z oznako Carnipure™. To je priznana blagovna znamka na evropskem tržišču, saj je biološko testirana in patentirana s strani farmacevtske družbe Lonza. Družba zagotavlja 99,9% čisti L-karnitin brez dodatnih primesi, ki nimajo nobene biološke aktivnosti.

Quamtrax L-carnitine je ustrezno prehransko dopolnilo za rekreativne in tekmovalne športnike, ki si želijo poleg ustrezne vadbe in urejene prehrane dodatno pomoč pri vadbi. Izdelek je priporočljiv pri daljših aerobnih aktivnostih. Prehransko dopolnilo Quamtrax L-carnitine je namenjeno rekreativnim in tekmovalnim športnikom ob urejeni dnevni prehrani ter intenzivnem in rednem treningu.

Sestava na 1 kapsulo na 2 kapsuli
L-karnitin tartrat (Carnipure) 500 mg 1000 mg

SESTAVINE:
L-karnitin tartrat (Carnipure), želatina (prazna kapsula), barvilo E-171 (titanov dioksid) (prazna kapsula).

NAVODILO ZA UPORABO:
Dnevno zaužijte 1 kapsulo Quamtrax L-carnitine z zadostno količino vode 30 min pred aerobno aktivnostjo.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA:
1 kapsula. Ne preseči priporočenega dnevnega odmerka.

OPOZORILO:
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelek hraniti v suhem prostoru, stran od vira toplote. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi. Po uporabi tesno zapreti embalažo. V primeru daljšega uživanja se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe z ledvičnimi ali jetrnimi obolenji, nosečnice in otroke mlajše od 14 let. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju bolezni.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.