Quamtrax Nutrition

L-carnitine 3000 – 20 vial

19,99 

Prehransko dopolnilo Quamtrax L-carnitine 3000, s sladili, vsebuje aminokislino L-karnitin v tekoči obliki in sicer 3000 mg na 1 vialo.

Počisti

Opis

Quamtrax L-carnitine 3000 vsebuje karnitin v tekoči obliki, ki se nekoliko hitreje in boljše absorbira kot druge oblike te aminokisline.

Karnitin je endogena snov in je v telesu naravno prisotna. Deluje v membrani mitohondrijev pri prenosu prostih maščobnih kislin v celične tovarne energije, kjer se generirajo nove molekule ATP.

Quamtrax L-carnitine 3000 je najboljše kombinirati z ustrezno in dovolj dolgo aerobno vadbo. Quamtrax zagotavlja 99,9% čisti L-karnitin, brez dodatnih primesi, ki nimajo biološke aktivnosti. L-karnitin je ustrezno dopolnilo za rekreativne in tekmovalne športnike, ki si želijo poleg ustrezne vadbe in urejene prehrane, dodatno pomoč. Izdelek je predvsem priporočljiv pri daljših aerobnih vadbah.

Vsekakor je pomembna pravilna prehrana ter redna in dovolj intenzivna vadba za doseganje želenih ciljev, pri čemer je lahko Quamtrax L-carnitine 3000 eno izmed dopolnil za lažje premagovanje ovir.

Sestava na 25 ml
L-karnitin tartrat 3000 mg

SESTAVINE:
Voda, L-karnitin tartrat, konzervans (kalijev sorbat), sladilo (sukraloza).

NAVODILO ZA UPORABO:
Dnevno zaužijte 1 stekleničko z zadostno količino vode 30 minut pred fizično aktivnostjo.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA:
1 steklenička (viala). Ne preseči priporočenega dnevnega odmerka.

OPOZORILO:
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelek hraniti v suhem prostoru, stran od vira toplote. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi. Po uporabi tesno zapreti embalažo. V primeru daljšega uživanja se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe z ledvičnimi ali jetrnimi obolenji, nosečnice in otroke mlajše od 14 let. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju bolezni.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.