INN Supplements

Rocket Fuel Booster – 450 g

27,99 

Prehransko dopolnilo INN Supplements Rocket Fuel Booster, s sladili, je novejši “pre-workout” izdelek brez ogljikovih hidratov.

Počisti

Opis

INN Supplements Rocket Fuel booster je prehransko dopolnilo iz linije Pro Elite ter odličen preworkout in NO booster. Ta booster vsebuje mešanico sestavin v ustreznih količinah, ki so v pomoč pri pripravi na najzahtevnejše napore treninga. INN Supplements je dva meseca preizkušal različne mešanice na večji skupini vrhunski športnikov in na koncu izbral prav to za novi INN Supplements Rocket Fuel booster.

Poleg kofeina je za sinergističen učinek dodan še L-tirozin, ki bosta omogočila večjo aktivacijo živčnega sistema in koncentracijo med intenzivnimi treningi. Za povečano učinkovitost samega izdelka so dodane še visoke doze aminokislin beta alanina, L-citrulina ter L-arginina. Beta alanin je prekurzor karnozina, medtem ko imata L-citrulin in L-arginin pomembno vlogo pri sintezi dušikovega oksida.

Za povečanje učinkovitosti vseh sestavin so dodani še vitamini B-kompleksa, ki vplivajo na normalno delovanje živčnega sistema, v procesih energetskega metabolizma ter v metabolizmu beljakovin in glikogena. Za povečan učinek preostalih sestavin sta dodana še izvleček kajenskega popra in piperin.

INN Supplements Rocket Fuel booster ne vsebuje odvečnih ogljikovih hidratov, ampak izključno učinkovite sestavine. Vsak izdelek vsebuje minimalno 30 odmerkov tega učinkovitega preworkouta v zelo prijetnem sadnem okusu pomaranče.

Sestava na 15 g  % PDV
L-citrulin DL-malat 5,3 g
L-arginin 4,0 g
Beta Alanin 3,0 g
L-tirozin 1,0 g
Kofein 300 mg
Magnezij 94 mg 25
Izvleček kajenskega popra 10 mg
Niacin (vitamin B3) 16 mcg 100
Piperin 10 mg
Vitamin B6 1,6 mg 100
Vitamin B12 2,5 mcg 100

SESTAVINE:
L-citruline DL-malat, L-arginin, beta alanin, L-tirozin, sredstvo proti sprijemanju (silicijev dioksid), arome, kofein, sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), magnezijev oksid, barvila, sladilo (sukraloza), niacin, kajenski poper v prahu (Capsicum Annuum, maltodekstrin, arabski gumi), izvleček črnega popra (bioperin), vitamin B6 (piridoksin hidroklorid), vitamin B12.

POZOR: izdelek je proizveden v obratu, kjer predelujejo mlečne izdelke, koruzo, sojo, oves, pšenico, jajca, zelje, sulfite, ribe, rake in oreščke.

NAVODILO ZA UPORABO:
En odmerek 10-15 g (2/3 do 1 priložene žličke) INN Supplements Rocket Fuel Booster zmešajte z 200 ml vode in začnite piti 30 min pred vadbo ter napitek popijte do konca preden pričnete trening. Priporočamo, da za prvo uporabo poizkusite polovico odmerka. Osebam pod 70 kg priporočamo odmerek 7,5 g.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA:
10 g (2/3 priložene merice). Ne prekoračiti odmerka 15 g (1 merice).

OPOZORILO:
Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. V primeru daljšega uživanja se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe z ledvičnimi ali jetrnimi obolenji, nosečnice in otroke mlajše od 14 let. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju bolezni. Shranjevati nedosegljivo mladim otrokom. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.