INN Supplements

BetaBoost Fire – 250 g

13,99 

Prehransko dopolnilo za športnike INN Supplements BetaBOOST Fire vsebuje 100% čisto aminokislino beta alanin.

Kategoriji: ,

Opis

100% čista aminokislina beta alanin

INN Supplements betaBOOST fire je prehransko dopolnilo, ki vsebuje čisto aminokislino beta alanin. Beta alanin je naravna beta aminokislina, ki ima nekoliko drugačno molekulsko strukturo kot druge aminokisline, ki so predstavljene z vsemi dobro poznanimi L-aminokislinami.

Beta alanin ni substrat za biosintezo velikih proteinov ali encimov v človeškem telesu, ampak se tam lahko sintetizira iz karnozina ali anserina ter je tudi del pantotenske kisline oziroma vitamina B5.

Prehranska dopolnila z aminokislino beta alanin so postala zelo priljubljena in razširjena v zadnjih letih. Beta alanin je pomemben pri sintezi druge spojine, in sicer karnozina. Poleg beta alanina je komponenta karnozina še aminokislina histidin. Izkazalo se je, da histidin kot del karnozina ne vpliva toliko na njegovo koncentracijo v telesu, temveč ima pri tem beta alanin bistveno bolj pomembno vlogo.

INN Supplements betaBoost fire vsebuje čisto aminokislino beta alanin v prahu brez dodanih drugih sestavin.

Predlagamo uporabo beta alanina 20 minut pred vadbo v odmerkih 2-5g, odvisno od vaše telesne mase. Aminokislino Beta alanin se lahko kombinira z drugimi prehranskimi dopolnili, kot je kreatin, prav tako se nahaja v različnih NO boosterjih. Priporočeno predvsem za športnike, ki:

  • trenirajo redno z utežmi v fitnesu, torej so izpostavljeni intenzivnemu fizičnemu stresu, kot naprimer bodybuilding, fitness, cross fit, powerlifting, dviganje uteži
  • trenirajo vzdržljivostne discipline moči kot so veslanje, kajak, kolesarstvo
  • trenirajo aerobno/anaerobne športe kot je nogomet, košarka, rokomet, tek
HRANILNA VREDNOST 2,5 g  100 g
Energijska vrednost 0 kcal 0 kcal
Beta-alanin 2,5 g 100 g

SESTAVINE:
Beta-alanin.

NAVODILO ZA UPORABO:
Zaužijte polovico čajne žličke (2,5 g) prehranskega dopolnila za športnike INN Supplement BetaBoost Fire 20 minut pred treningom z zadostno količino vode.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA:
2,5-5 g. Ne preseči priporočenega dnevnega odmerka.

OPOZORILO:
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju bolezni. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi. V primeru daljšega uživanja se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe z ledvičnimi ali jetrnimi obolenji, nosečnice in otroke mlajše od 14 let.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.