Quamtrax Nutrition

Essentials Mega L-arginine – 90 kapsul

19,99 

Prehransko dopolnilo za športnike Quamtrax Mega L-arginine z aminokislino L-arginin.

Kategoriji: ,

Opis

L-arginine v kapsulah

Quamtrax Mega L-arginine je prehransko dopolnilo za športnike, ki vsebuje izključno L-arginin visoke kakovosti in čistosti. L-arginin spada med neesencialne aminokisline, ki jih lahko telo samo sintetizira iz drugih aminokislin, vendar je kljub temu prav ta aminokislina zelo priporočljiva za uporabo pred in med samo vadbo, sploh pred vadbo z visokimi obremenitvami.

Quamtrax Mega L-arginine uporabljamo takrat, ko sledimo učinkovitem programu treninga. Izključno s pravilnim in rednim treningom lahko dosegamo boljše rezultate v fitnesu ter v drugih športih. To prehransko dopolnilo za športnike se uporablja kot “preworkout” izdelek, torej izdelek namenjen za uporabo pred vadbo. Uporabljajo ga predvsem pri dviganju uteži, tako bodybuilderji kot običajni rekreativci, vendar se zadnje čase uporablja veliko tudi pri aerobnih športih.

Glavne lastnosti izdelka Quamtrax Mega L-arginine:

  • vsebuje 787,5mg aminokisline L-arginin na kapsulo
  • 100 kapsul na pakiranje
  • preverjen izdelek
HRANILNA VREDNOST 4 kapsule  %PDV
Energijska vrednost 0 kcal
L-arginin 3150 mg

SESTAVINE:
L-arginin.

NAVODILO ZA UPORABO:
Zaužijte do 4 kapsule 20 minut pred treningom z ustrezno količino vode.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA:
4 kapsule. Ne preseči priporočenega dnevnega odmerka.

OPOZORILO:
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelek hraniti v suhem prostoru, stran od vira toplote. Ne izpostavljati vlagi in direktni sončni svetlobi. Po uporabi tesno zapreti embalažo. V primeru daljšega uživanja se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe z ledvičnimi ali jetrnimi obolenji, nosečnice in otroke mlajše od 14 let. Ni namenjeno zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju bolezni.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.